Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 €/3767,25 kuna ili više je besplatna! Zbog promjene skladišnog centra moguća su kašnjenja isporuka do 10 radnih dana. Ispričavamo se i zahvaljujemo na razumijevanju

Ručnici pored umivaonika u kupaonici i prugasti ručnik pored jezera

Luksuzan i održiviji spa osjećaj

Za mnoge od nas vrijeme pod tušem jedina je prilika za tiho opuštanje i punjenje baterija nakon napornog dana. Od trenutka kad ujutro alarm zazvoni pa sve do trenutka kad legnemo u krevet, pa se oblačimo, radimo, idemo do trgovine, pravimo večeru, peremo suđe, a sljedeći dan - sve ispočetka. Za one koji imaju djecu, vrijeme pod tušem (ili, ako imate sreće, u kadi) ponekad se čini kao jedini trenutak privatnosti.

Pa zašto onda ne bismo u potpunosti uživali u tih par dragocjenih trenutaka?

Uz našu novu liniju proizvoda pod nazivom SCANDINAVIAN SENSE svakog dana možete osjetiti toplinu ljetnog dana - i omotati se našim mekanim, debelim ručnicima od 100% organskog pamuka s certifikatom GOTS.

Ručnici, mali ručnici i prugasti ručnici na stolici pored jezera
Stolac JUNGHOLM natur
39,99 €/kom.
301,30 kn /kom.

Oaza mira

Prepustite se mekanim, gustim ručnicima i kupaonskim tepisima iz naše linije SCANDINAVIAN SENSE. Možete ih kombinirati kako god želite, za svoj vlastiti spa užitak. Ručnici i tepisi za kupaonicu SCANDINAVIAN SENSE napravljeni su od mješavine novog i recikliranog pamuka.

Košara s prugastim ručnikom pored jezera

Izbor koji stvara dobar osjećaj

Tekstilni proizvodi za kupaonicu iz naše linije SCANDINAVIAN SENSE inspirirani su skandinavskim krajolikom i jednostavnim načinom života. Uz mekan, organski pamuk u blagim nijansama i suptilne uzorke, ova je linija savršena za stvaranje osjećaja mirnoće i spokoja u kupaonici. U užurbanosti modernog života, zar nam nije svima to potrebno?

SCANDINAVIAN SENSE naš je održiviji odabir. Kada odaberete proizvod iz linije SCANDINAVIAN SENSE, birate visoku kvalitetu, divan dizajn i podršku poslovanju koje inzistira na poštivanju prirode i ljudi.

Reciklirani materijali imaju bitnu ulogu u liniji SCANDINAVIAN SENSE. Inovativni procesi pretvaraju plastične boce i ostatke od proizvodnje pamuka u pređe za nove proizvode. Kako bi vam pružili najvišu kvalitetu, reciklirana pređa miješa se s novom. Na taj način materijali koji su mogli završiti kao otpad dobivaju novi život, tako da koriste vama i ujedno su blagi prema okolišu.

Luksuzni ručnik na klupi i u košari pored jezera

Dizajni linije proizvoda SCANDINAVIAN SENSE inspirirai su skandinavskim krajolikom i jednostavnim načinom života. Blage nijanse, suptilni uzorci i prirodni materijali odabrani su s brigom prema okolišu, stoga čine ovu liniju savršenom za stvaranje osjećaja mirnoće i spokoja u vašem domu.

Peškiri pored umivaonika u kupaonici

Ova linija proizvoda također vam pruža priliku da se spasite od hladnog poda. Izađite iz tuša do udobne sive prostirke za kupaonicu ROLFS.

Sivi kupaonski tepih na podu u kupaonici

GLOBAL RECYCLED STANDARD 

Proizvodi s oznakom Global Recycled Standard (GRS) provjereno sadrže reciklirane materijale prema ISO-voj definiciji za reciklirane materijale. Oni koji se koriste za proizvode s oznakom GRS također se prate tijekom čitavog procesa proizvodnje da bi se osigurala usklađenost s društvenim i ekološkim kriterijima te da se poštuju kemijska ograničenja.


Setovi posteljine iz linije SCANDINAVIAN SENSE nose oznaku GRS. Osim toga, svi tekstili za dom linije SCANDINAVIAN SENSE imaju certifikat STANDARD 100 by OEKO-TEX®, koji je vodeća svjetska oznaka za zdravstvenu sigurnost tekstilnih proizvoda.


Kolekcija je dostupna u našem webshopu od 4. 1. i u trgovinama od 22. 1. 2021. 

Pogledajte i SCANDINAVIAN SENSE liniju posteljina za spavaću sobu.

Ručnik na lounge stolici pored jezera


Saznajte više o tome kako JYSK kao tvrtka doprinosi očuvanju okoliša. Naše inicijative u sklopu su globalnih promjena i pokrenute su na razini cijele korporacije. 

Saznajte više

Unesite ljetnu atmosferu u svoju kupaonicu

Kako prati i održavati ručnike

Kako da vam bude toplo i nakon tuširanja

Božićni darovi koji će se svakodnevno koristiti