Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

AKCIJA: Do 21. 4. dostava online narudžbi u vrijednosti od 200 € ili više je BESPLATNA! 
 

 

Trenutno su moguća kašnjenja u isporuci online narudžbi.

Boho stil s dekornim jastucima i dekama

Kako urediti dom u boho stilu?

Bilo da želite napraviti veće ili manje promjene u vašem životnom prostoru, jesen je idealno doba godine za unošenje noviteta u interijer. Boho stil, ili kako ga nazivaju i boemski stil odiše udobnošću i toplinom stvarajući ugodnu atmosferu u domu, uz različite dekoracije i uzorke. U nastavku pročitajte zbog čega upravo boho stil predstavlja jedan od 'must have' trendova kada je riječ o uređenju interijera i kako ga uklopiti uz već postojeće elemente.

 

Što predstavlja boho stil? 

Boho ili boemski stil, simbol je za materijale i teksture u tamnijim tonovima, rustikalni namještaj i slojevite zavjese u kombinaciji s toplim tonovima kristala, bronce i čelika. Ukoliko imate zabravljene vintage detalje, uklopite ih uz postojeći interijer, jer pravilo boho stila glasi - što više to bolje!

Boho stil na skandinavski način

Moderan boho interijer unaprijeđen je s dozom skandinavskog stila, dajući prostoru raskošan i atraktivan izgled, zbog čega se u mnogim skandinavskim domovima može vidjeti kao sastavni dio unutrašnjeg uređenja. Upravo zbog toga, moderna verzija boho stila uz pažljivo birane tkanine, uzorke i rustikalni nameštaj od drveta predstavlja odličnu kombinaciju uz svijetle tonove koji karakteriziraju skandinavski stil.
 

 

Unesite dašak nostalgije u vaš dom

Boho stil predstavlja kombinaciju jedinstvenih marokanskih uzoraka, koja uparena s detaljima od kristala podsjeća na neka davna, zaboravljena vremena. Nostalgičan boho stil, fokusiran je na detalje i estetiku, čineći dom jedinstvenim i personaliziranim uz razne kreativne opcije. 

Ključna riječ koja odlikuje boho stil je nostalgija. Kristali su odličan element za isticanje ovakvog ambijenta, čija svetlost reflektira druge boje dajući cjelokupnom interijeru pomalo magičan izgled. Još jedna od odlika boho stila su svijeće i različiti svjećnjaci koje možete kombinirati u nekoliko boja i uklopiti u jedan dio interijera ili kreirati nekoliko manjih setova. 

Raskošne tkanine stvaraju pravi boho ambijent

Uz obilje različitih finih tkanina, vrlo ćete lako unijet duh boho stila u vaš dom. Tepisi i jastuci prepoznatljivih uzoraka i boja čine okosnicu boho stila, a uz pomoć njih ćete stvoriti osjećaj 'ušuškanosti' i topline. Za raskošan izgled prozora sve što je potrebno jest da izaberete zavjese od slojevitih materijala koje će na pravi način zaokružiti boho stil u interijeru. 

Pronađite veliki izbor ukrasnih jastuka | JYSK

Boho – simbol kreativnosti i otvorenosti

Što zapravo znači 'boemski'? Riječ je o stilu života i filozofiji koja odiše istovremeno strašću i opuštenošću. Bohemski stil u uređenju doma može vam pomoći da kreirate potpuno novo okruženje i poglavlje života. Bhemski dom je dom za sve. Otvoren, tolerantan, dom u kojem ne postoje savršenosti već pažljivo birani detalji i elementi koji domu daju 'osobnu auru'.

Stoga, ne dvojite - želite li unijeti više opuštenosti u vaš životni stil, i više topline u atmosferu doma, boho stil pravi je izbor za vas!

Saznajte više

Unesite osjećaj proljeća u svoj dom uz novu Nordic Mood kolekciju

Unesite osjećaj proljeća u svoj dom uz novu Nordic Mood kolekciju

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom

Dodajte dašak prirodne topline svom blagovaonskom stolu

Dodajte dašak prirodne topline svom blagovaonskom stolu

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana