Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Dva mala zidna ormarića sa staklenim vratima i zidnom policom

Favoriti među malim namještajem

Rikke Høst strastveno obožava dizajn i kvalitetu - dva ključna elementa u njezinoj poziciji Voditeljice asortimana namještaja za interijer u JYSKu. Zato smo je pitali za njezina tri favorita u našem asortimanu: „Vrlo popularan trend ove sezone rješenja su za pohranu, koja su jednako praktična i dekorativna. Stoga želim istaknuti tri komada namještaja koji odgovaraju novom trendu. Tri različita rješenja - ali sva s fokusom na zanimljiv dizajn ”, započinje Rikke.

Zidni ormarići RIBE i LOOK IN

Zidni ormarić od drveta i stakla

“Naš zidni ormarić, RIBE, nova je verzija naše vrlo popularne zidne vitrine TREND od prošle godine. Zbog velike potražnji vratili smo ovaj dekorativni, praktični komad - ali pod novim imenom. RIBE će zasigurno privući pozornost i savršen je za izlaganje vaših omiljenih predmeta ”, kaže Rikke. “Dizajn je veoma moderan i uklopit će se u većinu domova. Ormarić ima staklena vrata i sprijeda i sa strane što mu daje lagan i elegantan izgled. Upotrijebite RIBE u kuhinji za izlaganje ukrasnog kuhinjskog posuđa ili u dnevnoj sobi za izlaganje omiljenih memorabilija - mogućnosti su beskrajne ”, kaže Rikke i opisuje svog sljedećeg favorita:

Rozi zidni ormarić

“Naš drugi zidni ormarić LOOK IN sličan je ormariću RIBE, ali s drugačijom energijom. LOOK IN ima prekrasnu boju ruže (eng. dusty rose) koja odmah unosi boju u interijer. Savršen je u spavaćoj sobi za parfeme, nakit i šminku, ali je također dobar i kao ukrasni i funkcionalni element u drugim prostorijama. Naši mali zidni ormarići popularni su i lako je vidjeti zašto”, kaže Rikke, prije nego što počne naglašavati svojstva svojeg posljednjeg favorita u novom JYSKovom asortimanu u području malog namještaja.

Zidna polica s bilježnicama i svijećnjacima

”KETTINGE zidna polica ima zabavan i drugačiji izgled. Istaknite, ali suptilno ", kaže Rikke. “Pokažite svoje omiljene knjige ili upotrijebite ih za izlaganje svojih vaza ili drugih ukrasnih komada. Polica se također može koristiti u vašem kućnom uredu za organizaciju i odlaganje vašeg radnog pribora. Ova polica se sastoji od 6 manjih polica različitih veličina. Svojim jednostavnim dizajnom može se uklopiti u bilo koju prostoriju u vašem domu bez obzira na stil. ”

 

Saznajte više

Pronađite pravi TV-stalak za vaš dnevni boravak

Pronađite pravi TV-stalak za vaš dnevni boravak

Omiljeni artikli stručnjaka za dekoraciju

Omiljeni artikli stručnjaka za dekoraciju

U fokusu: serija LYNGVIG

U fokusu: serija LYNGVIG

Vodič: Kako odabrati idealan tepih

Vodič: Kako odabrati idealan tepih