Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Moderne stolice u boji breskve te zdjela na stalku

Boja godine

Pantoneova boja godine 2024. osnažujuća je “Peach Fuzz” – nježna i mirna nijansa pijeska ili bež boje s primjetnim tonovima marelice, naranče - mandarine i, naravno, breskve. Boja je izvedena iz egzotične i energizirajuće narančaste boje breskve, ali s mnogo mekšim i elegantnijim izrazom, što joj omogućuje da se bez napora uklopi u svaki suvremeni dom.

Peach Fuzz je nijansa puna mladenačke radosti, topline i aktualnosti. Kao što izvršna direktorica Instituta za boje Pantone Leatrice Eiseman kaže u njihovom otkrivanju Boje godine za 2024., “U potrazi za nijansom koja odražava našu urođenu čežnju za bliskošću i vezom, odabrali smo boju koja zrači toplinom i modernom elegancijom.” Kao što je istaknula Leatrice, svi volimo biti bliže jedni drugima i dijeliti radosti života. Ona nastavlja, "[Peach Fuzz je] nijansa koja odjekuje suosjećanjem, nudi taktilnu toplinu i bez napora spaja mladenačko s bezvremenim."

Dodajte Peach Fuzz u svoj prostor pomoću naglašenih komada

Kao i kod bilo kojeg istaknutog trenda ili boje, dodavanje akcenta umjesto da se potpuno posvetite trendu može biti sjajan način da ga uklopite u svoj prostor. Dodajte male dodire boje u svoj dom, posebno dekor koji može djelovati kao privlačan središnji dio – ili upotrijebite mekane tekstile kao što su ukrasni jastučići i deke kako biste još više omekšali svoj prostor. Pronađite predmete za uređenje doma u bojama koje se dobro slažu s Pantoneovim Peach Fuzzom, kao što su topla bijela, bež, boja pijeska i kaki, kao i prašnjavo ružičasta i nježno ružičasta.

Nježne boje poput bež, tamno-smeđe, ružičaste i tople bijele jako se dobro slažu s Peach Fuzz jer boje stvaraju razigrani kontrast koji podiže ukupnu estetiku.

Pronađite više inspiracije za uređenje svog doma u našem kompletnom asortimanu za uređenje doma ili provjerite odabrane komade u našem postu na blogu o omiljenim dekoracijama Voditeljice kategorije kućanstvo.

Saznajte više

Omiljeni artikli stručnjaka za dekoraciju

Omiljeni artikli stručnjaka za dekoraciju

Skandinavski dekor s mirnim i elegantnim dizajnom

Skandinavski dekor s mirnim i elegantnim dizajnom

Unesite osjećaj proljeća u svoj dom uz novu Nordic Mood kolekciju

Unesite osjećaj proljeća u svoj dom uz novu Nordic Mood kolekciju

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom