Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 € ili više je besplatna!

Slavimo rođendan - do -65% >

Tri različite vrste radnih stolova i uredskih stolica za kućni ured

Vodič: odaberite radni stol za home office

Koji stol je idealan radni stol za mene? Odgovor ovisi o prostoru koji imate na raspolaganju, namjeni radnog stola i o stilu koji vam se sviđa. U ovom vodiču predstavljamo vam nekoliko različitih ideja iz JYSKa.

Za početak, razmislite koja vam veličina radnog stola optimalna. Ako stol upotrebljavate za (uredski) posao i trebate mjesta za monitor, miš i tipkovnicu, stol bi trebao biti što dublji i ne uži od 60 cm.

Ako imate više monitora, uzmite u obzir i širinu stola. Ako imate dva monitora, potreban vam je radni stol širine najmanje 140 cm.

Vrlo je bitna i visina samog stola. Većina stolova visoka je oko 75 cm, ali ako se volite redovito protegnuti ili trebate češće šetati, stol podesive visine idealan je stol za vas. U našem asortimanu imamo dvije različite verzije podesivog stola, i to svaki u dvije verzije u boji: SLANGERUP i STAVANGER. SLANGERUP ima maksimalnu visinu od 119 cm, dok STAVANGER ima maksimalnu visinu od 85 cm.

Podesivi stol i gaming stolica u kućnom uredu


Stol s mjestom za pohranu

Kada kupujete namještaj za kućni ured, uvijek je dobro razmotriti rješenja za pohranu. Trebate li stol s odlaganjem ili tražite novi komad namještaja samo za odlaganje u vašem kućnom uredu? Neki stolovi imaju ugrađene ladice, poput primjerice stola STEGE.

Mali bijeli stol s ladicama i bijela uredska stolica uz crni zid

Ostali stolovi imaju prostor za pohranu poput police ispod ploče stola, a neki imaju kombinaciju to dvoje, poput TRAPPEDALA.

: Mali stol s mjestom za pohranu i ladicom kraj prozora

Ladice se također mogu nalaziti sa strane stola, tako da imate više prostora za noge i više prostora za pohranu - kao što je slučaj sa stolom BILLUND koji također ima mali ormarić.

Jednostavni i elegantni stolovi

Ako volite minimalizam svojeg home officea ili ako nemate potrebe za odlaganjem, AABENRAA je prekrasan radni stol s malim prostorom ispod ploče stola.

Stol s crnim metalnim nogama i sivom uredskom stolicom

Druga opcija je VANDBORG koji je nešto širi i dublji od AABENRAA, ali vrlo elegantnog izgleda.

Stol i blagovaonska stolica uz sivi zid


Gaming stol

Ako ste vi (ili vaš tinejdžer) strastveni igrač računalnih igrica, gaming stol poput LANGHOLMA pravi je izbor za vas. Pored svojstava računalnog stola, izgleda futuristički s ugrađenim LED svjetlima, a s držačem za čašu smanjujete šanse za prolijevanje pića u računalnu periferiju.

Gaming stol s LED svjetlima i držačem za čaše

 

Saznajte više

Kako urediti radni prostor u vašem domu

Kako urediti radni prostor u vašem domu

Ideje za božićne poklone za nju i njega

Ideje za božićne poklone za nju i njega

Crna gaming stolica s LED svjetlima

Crna gaming stolica s LED svjetlima

Igrajte u stilu s LED gaming stolom HALDUM

Igrajte u stilu s LED gaming stolom HALDUM