Kvalitetni radni stolovi - podesive visine ili klasični radni stol

Ergonomski radni stol ili podesivi stol treba osigurati najbolje uvjete za rad, bilo da ste u uredu ili radite od kuće u svojem home officeu. Radni stolovi koristan su komad namještaja u domu kad vam je potreban dodatan prostor za organizaciju dokumenata, plaćanje računa ili ako pišete važan projekt. Radni stol podesive visine također vas čeka u JYSKu u nekoliko modela - idealni su za dugotrajan rad za računalom jer vam omogućuju rad sjedeći i stojeći, da se češće krećete radi ergonomije.

U JYSKu imamo širok raspon različitih modela, veličina, boja i materijala radnih stolova koji će zasigurno odgovarati vašem stilu. Možete birati između relativno jednostavnih modela stolova za računala do kompletnih rješenja koja uključuju stol, ladice, police i gornje police. Takva kompletna rješenja praktična su za one kojima je potreban dodatan prostor za mape s osobnim dokumentima ili dokumentima za kućanstvo ili ladice za papir za pisač, kemijske i drvene olovke.

Radni stol zahtijeva kvalitetnu uredsku stolicu koja će vašim leđima pružiti optimalnu potporu dok sjedite i radite.

36 proizvodi
    36 proizvodi

    RADNI STOLOVI PODESIVI PO VISINI KOJA VAM ODGOVARA

    Podesivi radni stol bit će prava revolucija za vaš Home office. Kućni ured obično znači mnogo sati ispred zaslona računala. Zato je važno da sjedite ergonomski ispravno i pazite da mijenjate svoj radni položaj nekoliko puta tijekom dana. To možete lako učiniti s pomoću stola koji se može podizati i spuštati. U JYSKu imamo stabilne električne radne stolove za podizanje i spuštanje, tj. s podesivim nogama. Metalna konstrukcija može biti crne ili bijele boje, s furniranom pločom veličine 80x160 cm, a može se prilagoditi po visini od 68 cm do 119 cm.

    Podesivi stol može se također koristiti i kao igraći stol, jer uz to što je stol podesiv po visini. sa širinom od 80 cm osigurava dobru udaljenost od zaslona.