Visokokvalitetni radni stolovi - mogućnost podesive visine ili tradicionalni radni stol

Ergonomski radni stol ili podesivi stol trebao bi pružiti optimalne uvjete za rad, bez obzira jeste li u uredu ili radite od kuće u vašem osobnom radnom prostoru. Radni stolovi su korisni komadi namještaja u domu kada trebate dodatni prostor za organizaciju dokumenata, plaćanje računa ili rad na važnim projektima. Radni stol podesive visine dostupan je u različitim modelima u JYSKu - savršeni su za dugotrajan rad za računalom jer omogućuju rad u sjedećem i stojećem položaju, potičući češće promjene položaja radi ergonomije.

U JYSKu nudimo širok izbor različitih modela radnih stolova u različitim veličinama, bojama i materijalima koji će odgovarati vašem stilu. Možete odabrati između jednostavnijih modela stolova za računala ili kompletnih rješenja koja uključuju stol, ladice, police i gornje police. Takva kompletna rješenja su praktična za one koji trebaju dodatan prostor za organizaciju osobnih dokumenata, kućanskih računa ili pisaćeg pribora.

Radni stol zahtijeva kvalitetnu uredsku stolicu koja će vašim leđima pružiti optimalnu potporu dok sjedite i radite.

Radni stolovi podesivi po visini koja vam odgovara

Podesivi radni stol bit će prava revolucija za vaš Home office. Kućni ured obično znači mnogo sati ispred zaslona računala. Zato je važno da sjedite ergonomski ispravno i pazite da mijenjate svoj radni položaj nekoliko puta tijekom dana. To možete lako učiniti s pomoću stola koji se može podizati i spuštati. U JYSKu imamo stabilne električne radne stolove za podizanje i spuštanje, tj. s podesivim nogama. Metalna konstrukcija može biti crne ili bijele boje, s furniranom pločom veličine 80x160 cm, a može se prilagoditi po visini od 68 cm do 119 cm.

Podesivi stol može se također koristiti i kao igraći stol, jer uz to što je stol podesiv po visini. sa širinom od 80 cm osigurava dobru udaljenost od zaslona.

Uredski stolovi za optimalne radne uvjete

Stol predstavlja bitan element vašeg kućnog ureda, a u JYSKu možete pronaći raznovrsne modele radnih stolova visoke kvalitete, u različitim veličinama i materijalima. Manji radni stolovi idealni su za lakše uredske zadatke, dok kućni ured koji služi kao radno mjesto često zahtijeva prostran stol s ladicama i dovoljno prostora za knjige, mape i dokumente. Podesivi stolovi po visini mogu biti korisni u takvim situacijama. Ako nemate posebnu prostoriju koju možete koristiti kao ured, možete smjestiti svoj radni prostor u kutak dnevne sobe.

Kombiniranje i usklađivanje namještaja za kućni ured

Tko kaže da kućni ured mora biti dosadan? Iako su uredska okruženja često praktična i funkcionalna, mogu biti i kreativna i estetski privlačna. Kroz jednostavne korake možete uskladiti stil svog kućnog ureda s ostatkom interijera i stvoriti suvremeniji izgled. Primjerice, umjesto tradicionalne uredske stolice, možete koristiti stolicu za blagovaonski stol. Mali savjet: dodajte jastučić kako biste povećali udobnost.