Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

BESPLATNA DOSTAVA online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više!

BEDER lounge garnitura

Predstavljamo: trendi vrtne stolice i klupa u retro stilu

Datum:

Kategorija: Vrt

TAGOVI: vrt, vrtni namještaj, eksterijer

Jeste li i vi obožavatelji minimalističkog, jednostavnog stila s čistim linijama karakterističnim 50-im i 60-im godinama prošlog stoljeća? Mi definitivno jesmo, a još i više otkako smo prvi put ugledali vrtni stol i stolice BEDER. Ova serija plastičnog vrtnog namještaja elegantnog je izgleda, a usto je i lagana - kako fizički, tako i vizualno. Tko ne bi volio sunčano popodne provesti na ovakvoj ležaljci uz oversized sunčane naočale, listajući omiljeni časopis, s hladnim pićem nadohvat ruke? 

 

Tkani uzorak seriji BEDER daje ekskluzivan izgled.

Možete kupiti cijeli komplet ili samo klupu ili stolicu - a zbog svojeg klasičnog izgleda, komade iz ovog seta jednostavno ćete kombinirati uz postojeći vrtni namještaj.


Vrtni set BEDER koji čine stol i stolice izrađen je od moderne kombinacije različitih materijala: okvir i rukohvati stolica napravljeni su od drveta eukaliptusa, a naslon i sjedište klupe i ležaljke su od polipropilena, u novoj interpretaciji tkanja s većom udobnošću za sjedenje i ležanje. 

Vrtne stolice i klupa izgledaju odlično i unutar doma. Dodajte im ukrasne jastuke i dekicu i doprinijet će osjećaju udobnosti na terasi. Kada ljeto završi, unesite ih unutra i vaš će dnevni boravak dobiti dozu elegancije.  


U kombinaciji s modernim izgledom, vrsta materijala kreira klasičan izgled u kojem ćete još dugo uživati.