Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Dani online kupovine: uštedite 20-50%
Ručnici pored umivaonika u kupaonici i prugasti ručnik pored jezera

Luksuzan i održiviji spa osjećaj

Datum:

Kategorija: Kupaonica, Inspiracija

TAGOVI: SCANDINAVIAN SENSE, organski pamuk, ručnici, kupaonica, kupaonski tepisi

Za mnoge od nas vrijeme pod tušem jedina je prilika za tiho opuštanje i punjenje baterije tijekom dana. Od trenutka kad alarm zazvoni do trenutka kad legnemo u krevet, oblačimo se, radimo, idemo do trgovine, napravimo večeru, peremo suđe, a sljedeći dan - sve ispočetka. Za one koji imaju djecu, vrijeme pod tušem (ili, ako imate sreće, u kadi) ponekad se čini kao jedini trenutak privatnosti. Pa zašto onda ne bismo u potpunosti uživali u tih par dragocjenih trenutaka?

Uz našu novu liniju proizvoda pod nazivom SCANDINAVIAN SENSE možete uživati u toplom ljetnom danu - i omotati se našim mekanim, debelim ručnicima od 100% GOTS-certificiranog organskog pamuka.

Ručnici, mali ručnici i prugasti ručnici na stolici pored jezera

Oaza mira

prepustite se mekanim, gustim SCANDINAVIAN SENSE ručnicima i kupaonskim tepisima. Možete ih kombinirati kako god želite, za svoj vlastiti spa užitak. Ručnici i tepisi za kupaonicu SCANDINAVIAN SENSE napravljeni su od mješavine novog i recikliranog pamuka.

Košara s prugastim ručnikom pored jezera

Izbor koji stvara dobar osjećaj

Tekstili za kupaonicu iz linije SCANDINAVIAN SENSE inspirirani su skandinavskim krajolikom i jednostavnim načinom života. Uz mekan, organski pamuk u blagim nijansama i suptilne uzorke, ova je linija savršena za stvaranje osjećaja mirnoće i spokoja u kupaonici. U užurbanosti modernog života, zar nam nije svima to potrebno?

SCANDINAVIAN SENSE je naš održiviji odabir. Kada izaberete SCANDINAVIAN SENSE, birate visoku kvalitetu, divan dizajn i postovanje prema prirodi i ljudima.

Reciklirani materijali igraju bitnu ulogu u SCANDINAVIAN SENSE liniji. Inovativni procesi pretvaraju plastične boce i ostatke od proizvodnje pamuka u pređe za nove proizvode. Kako bi vam pružili najvišu kvalitetu, reciklirana pređa miješa se s novom. Na taj način materijali koji su mogli završiti kao otpad dobivaju novi život, kako bi mogli koristiti vama i okolišu. 

Luksuzni ručnik na klupi i u košari pored jezera

Dizajn SCANDINAVIAN SENSE linije proizvoda inspiriran je skandinavskim krajolikom i jednostavnim načinom života. Blage nijanse, suptilni uzorci i prirodni materijali odabrani s brigom prema okolišu, čine ovu liniju savršenom za stvaranje osjećaja mirnoće i spokoja u vašem domu.

Peškiri pored umivaonika u kupaonici

Ova linija proizvoda također vam pruža priliku da se spasite od hladnog poda. Umjesto toga, izađite iz tuša i nastavite do udobne sive prostirke za kupaonicu ROLFS.

Sivi kupaonski tepih na podu u kupaonici

GLOBAL RECYCLED STANDARD 

Proizvodi s oznakom Global Recycled Standard (GRS) provjereno sadrže reciklirane materijale prema ISO definiciji za reciklirano. Materijali koji se koriste za proizvode s GRS oznakom također se prate tijekom čitavog procesa proizvodnje kako bi se osigurala usklađenost s društvenim i ekološkim kriterijima i kemijskim ograničenjima.


SCANDINAVIAN SENSE setovi posteljine nose oznaku GRS. Osim toga, svi SCANDINAVIAN SENSE tekstili za dom imaju certifikat OEKO-TEX® Standard 100, koji je vodeća svjetska oznaka za zdravstvenu sigurnost tekstilnih proizvoda.


Kolekcija je dostupna u našem webshopu od 4. 1. i u trgovinama od 22. 1. 2021. 

Pogledajte i SCANDINAVIAN SENSE liniju posteljina za spavaću sobu

Ručnik na lounge stolici pored jezera