Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 1500 kuna ili više je besplatna! Zbog velikog broja narudžbi, trenutno je produžen rok dostave.

Dani namještaja - Uštedite 20-50%
SCANDINAVIAN SENSE linija za kupaonicu od organskog pamuka

Luksuzan i održiv spa osjećaj

Datum:

Kategorija: Kupaonica

TAGOVI: SCANDINAVIAN SENSE, organski pamuk, ručnici, kupaonica, kupaonski tepisi

Za mnoge od nas vrijeme pod tušem jedina je prilika za tiho opuštanje i punjenje baterije tijekom dana. Od trenutka kad alarm zazvoni do trenutka kad legnemo u krevet, oblačimo se, radimo, idemo do trgovine, napravimo večeru, peremo suđe, a sljedeći dan - sve ispočetka. Za one koji imaju djecu, vrijeme pod tušem (ili, ako imate sreće, u kadi) ponekad se čini kao jedini trenutak privatnosti. Pa zašto onda ne bismo u potpunosti uživali u tih par dragocjenih trenutaka?

Uz našu novu liniju proizvoda pod nazivom SCANDINAVIAN SENSE možete uživati u toplom ljetnom danu - i omotati se našim mekanim, debelim ručnicima od 100% GOTS-certificiranog organskog pamuka.

 

Ručnici su visoke kvalitete i prekrasnog dizajna, iza kojih stoji društveno odgovorno poslovanje, usmjereno na brigu o prirodi i ljudima. Možete kombinirati različite nijanse da biste kreirali spa oazu u svojoj kupaonici. 

Sačuvajte se klizanja po hladnim pločicama i tapkajte po mekanom tepihu kada izađete iz tuša.

 

Osjećaj ispravnog odabira

Tekstili za kupaonicu iz linije SCANDINAVIAN SENSE inspirirani su skandinavskim krajolikom i jednostavnim načinom života. Uz mekan, organski pamuk u blagim nijansama i suptilne uzorke, ova je linija savršena za stvaranje osjećaja mirnoće i spokoja u kupaonici. U užurbanosti modernog života, zar nam nije svima to potrebno?

Naziv SCANDINAVIAN SENSE odnosi se na JYSKove skandinavske korijene i minimalistički dizajn proizvoda, objasnila je Line Skaaning Lindskov, naša Koordinatorica asortimana i dizajna (Range&Design Coordinator).

"Uz SCANDINAVIAN SENSE naš je cilj da ponudimo kupcima luksuz. Novi pamučni tekstili trebaju i izgledati lijepo i pružati lijep osjećaj, bez da izgledaju kičasto. Organski pamuk u kombinaciji sa skandinavskim minimalizmom kreira atmosferu wellnessa koju će puno kupaca htjeti u svojoj kući", izjavila je Line.

 


Svi proizvodi SCANDINAVIAN SENSE također dolaze u akiranjima od održivih materijala: papirnate oznake proizvedene su od vlakna FSC®-certificiranog drveta, a torbe su napravljene od GOTS-certificiranog organskog pamuka.

VIŠE O GOTS-CERTIFICIRANOM ORGANSKOM PAMUKU

Proizvodi iz linije SCANDINAVIAN SENSE proizvedeni su od 100% organskog pamuka. Ova nova linija obuhvaća i setove posteljina te također nosi oznaku Svjetske norme za organski tekstil (engl. Global Organic Textile Standard, GOTS), što znači da su  proizvedeni od organski uzgojenog i obrađenog pamuka, svile, lana ili vune. Certifikat GOTS jamči smanjen utjecaj na okoliš te usklađenost sa strogim ekološkim i društvenim kriterijima tijekom cijelog procesa proizvodnje. 

Kompletna linija SCANDINAVIAN SENSE certificirana je prema OEKO-TEX® Standardu 100, koji je vodeća svjetska zdravstvena oznaka za tekstil.


Kolekcija je dostupna u našem webshopu od 2. 7. i u trgovinama od 19. 7. 2019.