Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Kupaonica u rozoj boji i dvije drvene kutije za odlaganje

Ideje za boje kupaonice iz nove Nordic kupaonske kolekcije

Datum:

Kategorija: Nordic Mood, Kupaonica

TAGOVI: inspiracija, dekoracije, nordic mood, kupaonica

Dvaput godišnje Laurence Muller, naša kvalificirana menadžerica kategorije ručnika, otirača za kupaonicu, zavjesa za tuširanje i kupaonskog pribora, zajedno s našim odjelom za asortiman i dizajn usklađuje stilove proizvoda koji odgovaraju vama. Kolekcija se zove Nordic kupaonska kolekcija, a nova je na putu i dostupna je u našim trgovinama od 29. rujna.

"Ovaj put usredotočili smo se na nježne boje nadahnute prirodom i na način na koji se različiti proizvodi podudaraju i nadopunjuju", objašnjava Laurence.

 

Displaying 0 - 0 of 0

Ideje za boju kupaonice

Primarne boje u novoj Nordic kupaonskoj kolekciji su pepeljasto roza, pijesak, siva i smeđa. Imaju smiren i skladan izgled koji odgovara mnogim različitim stilovima kupaonica. Koriste se na ručnicima, kupaonskim setovima i ostalim dodacima, oni mogu osvježiti jednobojnu kupaonicu i dodati suvremeni izgled starijoj kupaonici.

 

Inspiracija za kupaonicu

„U Nordic kupaonskoj kolekciji također se usredotočujemo na elemente koji vam mogu pomoći da kupaonicu podignete sa samo funkcionalne prostorije, u prostoriju koja se sama po sebi može urediti i u kojoj vam se sviđa boraviti. Biljke u tegli često se koriste kao mali ukras. Međutim, može biti teško održavati biljke u kupaonici zbog čestih promjena temperature i vlažnosti. Umjesto toga, možete koristiti umjetne biljke za stvaranje dinamične, živahne atmosfere ”, sugerira Laurence.

Držite svoje najljepše ručnike u otvorenoj košarici, a štapiće za uši i blazinice u staklenci. Ovim malim promjenama možete ukrasiti svoju kupaonicu.

 

Pepeljasto ružičasti, boje pijeska i sivi ručnik vise s vješalice

Predmeti u novoj Nordic kupaonskoj kolekciji bit će izloženi u posebnom prostoru naših trgovina za vašu inspiraciju. Mi jednostavno volimo način na koji proizvodi komuniciraju i nadopunjuju se!

Proizvodi su dostupni online i u JYSK trgovinama od 29. rujna 2020.

Koji su vaši najbolji savjeti za uređenje kupaonice? Molimo vas da ih podijelite s nama u komentarima.