Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Kupaonski set s ručnicima za ruke u pozadini

Dodajte malo boje i kreirajte modernu kupaonicu

Datum:

Kategorija: Kupaonica

Ako vam se čini da je u vašoj kupaonici previše bijele boje, na jednostavan način možete stvoriti malo energije i dinamike.

Ručnici za ruke u prigušenim nijansama mogu napraviti takvu iluziju. Kombinirajte boje radi dinamike ili kako biste lakše razlikovali ručnike za različitu upotrebu.

Ručnici za ruke u tri boje

 
Tepih za kupaonicu s malo wow faktora može vam pružiti zadovoljstvo prilikom izlaženja iz tuša. Debeo i luksuzan tepih NORBERG sadrži oznaku STANDARD 100 by OEKO-TEX® i ima podlogu od neklizajućeg lateksa kako bi ostao na mjestu.

Kupaonsi tepih s kupaonskom opremom i mirisnim uljem


Tekući sapun, WC četka, četkica za zube i čaša za četkice iz iste kolekcije također mogu pružiti vašoj kupaonici povezan izgled koji će zadovoljiti vaše oko svaki put kada uđete u prostoriju. 

Svjetlo ljubičasta kupaonska oprema i tepih za kupaonu s ručnicima u pozadini


Potrebno vam je još inspiracije? Napravite mini-makeover kupaonice bez velikih ulaganja.  

Ako želite ići i korak dalje ili ako vam je potrebno dodatnog prostora, SULVIK polica može biti super rješenje i na njoj možete držati svoj omiljeni parfem ili proizvode za kosu na dvije odvojene police. 

Polica s posudom, držačem za četkice, tekućim sapunom i mirisnim uljem

Uglavnom je to sve što je potrebno za potpuni makeover kupaonice. Među JYSKovim proljetnim vijestima ima još poslastica:

Vrijedno je istaknuti držače RUNDVIK, koji se mogu okačiti u kupaonicu i koristiti kao držači šampona. Četkica za zube VIDJA izrađena od bambusa može biti alternativa plastičnim varijantama u jarkim bojama. Toaletna torba KINNA, dostupna u dvije nijanse, može pružiti moderan i luksuzan izgled kako kod kuće, tako i kada ste na putu. Kukice za tuš-zavjese VARA, zlatnog izgleda, mogu dodati malo glamura vašoj jutarnjoj rutini.

 

Displaying 0 - 0 of 0


Svi noviteti su dostupni u JYSK trgovinama i online na JYSK.hr