Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

BESPLATNA DOSTAVA online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više!

Konzolni stolić i tabure, ogledalo i podna lampa

5 savjeta za unutarnju zimsku dekoraciju

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: dekoracije

Božić je za većinu nas čarobno vrijeme, ali kada završi blagdanski ugođaj, pomalo godi odmoriti od svih tih ukrasa i blještavila. Slijedi provjetravanje mirisa kolača, kuhanog vina i ostalih delicija te kraj crvene “Djed Mraz” boje za sljedećih deset mjeseci. Uz par dobrih ideja ulazak u novu godinu može biti jednako čaroban trenutak kao i početak prosinca.

U nastavku vas očekuju savjeti kako u samo pet koraka oživjeti svoj dom nakon Božića:

 

Artificial plants on a shelf in living room


1. Umjetne biljke donose život vašem domu

Nakon što iz kuće uklonite Božićno drvce (ili ga samo pospremite ako koristite umjetno), vjerojatno će vam nedostajati nešto zeleno u kući. Umjetne biljke su savršene za osvježavanje prostorije. Zamislite ovu policu za knjige sa slike, samo bez biljki. Pomalo dosadno, jel da? Umjetne biljke ne trebaju konstantno zalijevanje ili promjenu zemlje, ali jednako dobro pružaju dodatnu energiju prostoriji.

 

Tray with vase, scented candles and make up gear in bathroom


2. Ugodite sami sebi i svom domu

Nakon napornog radnog dana vrijeme je da se fokusirate sami na sebe. Vratite se starim navikama i pretvorite svoju kupaonu u malu svetinju s mirisnim svijećama, vazama i umjetnim cvijećem, uz najdražu muziku.

Trolley table with vase, mirror and tealight holder


3. Obnovite svoju dekoraciju sa bojama

Volite li zlatne tonove koji karakteriziraju Božić? Njih se ne morate odreći  i kada nije to vrijeme. Zlatna se odlično kombinira s plavom, crvenom, crnom ili bijelom i daje posebnu dozu glamura i elegancije. Posebno dobro funkcionira s materijalima kao što je drvo i baršun.

Displaying 0 - 0 of 0

 

Table set with table cloth, cloth napkins, plates, glasses, vase and candles


4. Koristite svjetlije boje kada postavljate stol

U ovim još uvijek mračnim, zimskim mjesecima posebno obratite pažnju na svjetlost i odlučite za nježnije, svijetlije tonove. Dekorirajte stol s pastelnim stolnjakom, podudarajućim ubrusima, sivim tanjurima i elegantnim ružičastim čašama, vazom punom cvijeća i naravno, svijećama. Na ovaj način će svaka večera biti posebno iskustvo.


 

Table with vase and candles, magazine and glasses

 

5. Iskoristite Božićne ukrase koji nisu toliko “Božićni”

Zaboravili ste pospremiti snježnu kuglu ili lampice? Dobro će vam doći i u ovoj postblagdanskoj dekoraciji! Neke od dekoracije koje koristimo isključivo za Božić se također mogu koristiti i izvan blagdanske sezone. Mogu oživjeti prostor u siječnju i veljači zajedno s drugim dekoracijama kako bi postigli posebno čarobnu atmosferu.

 

Saznajte još savjeta za rasvjetljavanje svog doma i redekoracije nakon Božića

 

Koji su vaši trikovi za obnavljanje dekoracija? Podijelite ih sa nama u komentarima!