Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Blagovaonska stolica od hrastovine s prljavo bijelim sjedalom od punog hrasta

U centru pažnje: blagovaonska stolica od hrastovine ARNBORG

Uživajte u udobnosti blagovaonske stolice od hrastovine ARNBORG, koja ujedinjuje minimalistička skandinavska načela dizajna s hrastovinom. Hrastov stolac neprimjetno se uklapa u blagovaonicu vašeg doma, donoseći minimalizam, udobnost i stil. Zahvaljujući svojem ugodnom izrazu i taktilnom luksuzu, uzdiže vaš blagovaonski prostor u ugodno utočište udobnosti i opuštanja – savršeno za bilo kakvu vrstu okupljanja s obitelji i prijateljima. Blagovaonska stolica ARNBORG također je dostupna u potpuno crnoj verziji ako volite svoj dom dekorirati u dekadentnijim, tamnijim bojama. 

Kad se hrast ujedini sa skandinavskim dizajnom 

Hrastov stolac ARNBORG izvrstan je primjer onoga što se događa kada kombinirate hrast, prirodni materijal, sa skandinavskim načelima dizajna inspiriranim nasljeđima desetljeća izrade i dizajna namještaja. Blagovaonska stolica pravi je statement komad svojim čistim linijama i naglaskom na minimalizmu. Njegove organske obline i čiste linije, u kombinaciji s mekim i udobnim sjedalom u svijetloj ali mirnoj bijeloj boji, čine blagovaonsku stolicu ARNBORG savršenom za svaki moderan dom. 

Nabavite stolice ARNBORG kao dio blagovaonskog seta

Prednost blagovaonske stolice od hrastovine ARNBORG, kao što je to slučaj sa širokim izborom naših blagovaonskih stolica, jest ta što je stolica dostupna ne samo kao samostalna stolica, već i kao dio seta koji uključuje blagovaonski stol i blagovaonske stolice. To znači da ako uz nove stolice tražite i blagovaonski stol, ovi blagovaonski setovi izvrsna su ponuda koja će vam kupnju učiniti još pristupačnijom. Kako biste vidjeli sve opcije, pogledajte sve naše blagovaonske setove

ARNBORG i GRIBSKOV: Blagovaonski stol i stolice od hrastovine

Posebice su popularne naše blagovaonske garniture koje uključuju stolicu ARNBORG i blagovaonski stol GRIBSKOV, koji je izrađen od punog hrasta i visokokvalitetnog hrastovog furnira – prikazuju ono najbolje od prirodnog hrasta. 

Koristite stolicu od hrastovine ARNBORG u svojem uredu ili home officeu 

Osim kao blagovaonska stolica, ARNBORG služi i kao odlična uredska stolica. Postavite je za svoj radni stol i radite udobno dok uživate u njezinoj mirnoj estetici. Stolica od hrastovine pruža najbolje okruženje za fokusiranje dok radite svoj posao. 

Podignite udobnost u domu uz prirodno drvo 

Opremanje naših domova estetikom prirodnog drva bezvremenski je trend. Prirodno drvo dodaje toplinu i udobnost domu, pružajući estetski ugodan ambijent koji je savršen za opuštanje nakon užurbane svakodnevice. Namještaj i dekoracije od prirodnog drva nisu samo oku ugodne – također služe za um i dušu.

Odabir dodataka i dekora uz Vaš namještaj od hrastovine 

Kada je u pitanju uređenje doma opremljenog namještajem od hrastovine, idealno je odabrati dodatke i dekoracije u oblicima i bojama koji se besprijekorno stapaju s prekrasnim uzorcima prirodnog drva. Meki oblici poput zaobljene stolne lampe MARKUS izvrsni su za to. Uz to, idealno pristaju i mirne, neutralne boje kao što su topla bijela, nijanse bež, prašnjavo zelene, puderaste ruže i slične prigušene, suptilne boje. Ukrašavanje hrastovine privlačnim ukrasima u živim bojama može lako zasjeniti hrastovinu – ali to bi također mogla biti vaša osobna stilska odluka. Trebate, kao i uvijek, urediti svoj dom na način koji vama odgovara.

Saznajte više

Dodajte dašak prirodne topline svom blagovaonskom stolu

Dodajte dašak prirodne topline svom blagovaonskom stolu

Vodič: Kako odabrati pravu veličinu blagovaonskog stola

Vodič: Kako odabrati pravu veličinu blagovaonskog stola

JONSTRUP: prekrasna blagovaonska stolica

JONSTRUP: prekrasna blagovaonska stolica

Raznobojne blagovaonske stolice za moderan dom

Raznobojne blagovaonske stolice za moderan dom