Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Blagovaonske stolice u crnoj, sivoj, boji konjaka i svjetloplavoj boji s nogama u izgledu hrasta

JONSTRUP: prekrasna blagovaonska stolica

Uljepšajte svoju blagovaonicu blagovaonskim stolicama JONSTRUP, klasičnim primjerom stila i funkcionalnosti u jednoj pristupačnoj i svestranoj kombinaciji. Ova predivna stolica dolazi u mnogim bojama i tkaninama – klasična crna i boja konjaka od umjetne kože, a imamo i varijantu od tekstila u svjetlosivoj, svjetloplavoj (boji pepela) i ugodnoj curry ili senf-žutoj boji. S blagovaonskim stolcima JONSTRUP možete jednostavno obnoviti i opremiti svoj dom i stvoriti prostor za blagovanje koji odražava vašu jedinstvenu osobnost i ukus.

Stolica s fokusom na udobnost i stil   

S pomnom pažnjom za detalje, stolica JONSTRUP napravljena je sa sjedalom koje podupire vaše tijelo, pružajući izvrsnu udobnost za nezaboravna druženja oko stola za blagovanje. Noge, izrađene od čelika sa završnom obradom od hrastovine, odišu daškom prirodne elegancije, dodajući toplinu i udobnost vašem domu. Blagovaonska stolica JONSTRUP dostupna je i kao barska stolica - visoka stolica koja je idealan komad namještaja za sjedenje uz visoke stolove, kuhinjske šankove i otoke.

JONSTRUP je dostupan u našim blagovaonskim setovima

Blagovaonska stolica JONSTRUP također je dostupna u sklopu raznih blagovaonskih setova koje se sastoje od blagovaonskog stola i stolica. Kupnja blagovaonskog seta cjenovno je pristupačno i jednostavno rješenje za cjelovitu i kohezivnu blagovaonicu u vašem domu, koje osigurava da vaša blagovaonica bude dobro opremljena i bude srce vašeg doma. Kupnja blagovaonskog seta također osigurava skladan izgled koji poboljšava estetiku vašeg blagovaonskog prostora.

Ako ste zainteresirani za setove blagovaonskih stolova i stolica, također možete provjeriti naše blagovaonske setove koje uključuju i druge stolice, ne samo JONSTRUP – uz još izvrsnih ponuda. 

Uvijek izvrsna ponuda blagovaonskih stolica

Osim udobnosti, svestranosti i estetske privlačnosti, blagovaonska stolica JONSTRUP popularna je i zbog pristupačne cijene. Budući da je stolica JONSTRUP pristupačna u usporedbi s mnogim drugim opcijama blagovaonskih stolica, moći ćete preurediti svoju blagovaonicu bez puno truda. S obzirom da se savršeno uklapa u različite stilove uređenja interijera, stolica JONSTRUP zasigurno će biti savršen dodatak vašem domu. I želite li monokromatski raspored ili razigranu kombinaciju različitih boja, ova svestrana stolica može vam pomoći stvoriti prostor za blagovanje po vašem ukusu.

Osim popularnih pojedinačnih komada namještaja kao što je blagovaonska stolica JONSTRUP, naš asortiman također uključuje širok izbor popularnih serija namještaja za opremanje cijelog vašeg doma. Pronađite inspiraciju za svoj dom u popularnim kolekcijama kao što je naša serija VANDSTED ili pregledajte sve serije namještaja iz našeg asortimana.. 

Saznajte više

Dodajte dašak prirodne topline svom blagovaonskom stolu

Dodajte dašak prirodne topline svom blagovaonskom stolu

Vodič: Kako odabrati pravu veličinu blagovaonskog stola

Vodič: Kako odabrati pravu veličinu blagovaonskog stola

U centru pažnje: blagovaonska stolica od hrastovine ARNBORG

U centru pažnje: blagovaonska stolica od hrastovine ARNBORG

Raznobojne blagovaonske stolice za moderan dom

Raznobojne blagovaonske stolice za moderan dom