Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

AKCIJA: Do 21. 4. dostava online narudžbi u vrijednosti od 200 € ili više je BESPLATNA! 
 

 

Trenutno su moguća kašnjenja u isporuci online narudžbi.

Različite vrste blagovaonskog namještaja i uredska stolica od umjetne kože

U središtu pozornosti: JONSTRUP kolekcija namještaja

Ako tražite pravu stolicu koja će se savršeno uklapati u vaš dom - čak i kada odlučite malo preurediti ili promijeniti svoj dom - obavezno morate pogledati našu kolekciju namještaja JONSTRUP. Ako niste još uvijek čuli i vidjeli kolekciju JONSTRUP, ovaj blog je za vas.

Kolekcija JONSTRUP sastoji se od nekoliko blagovaosnkih stolica, barskih stolova i stolica, pa čak i uredske stolice. U ovom blogu, otkriti ćemo vam koji su to proizvodi iz ove kolekcije dobili najviše ocjene naših kupaca.

Blagovaonica s 6 blagovaonskih stolica


Volite li više sivu, crnu, zlatnu ili boju hrasta?

Najpopularniji proizvod u kolekciji JONSTRUP je blagovaonska stolica koja dolazi u nekoliko boja i materijala, što vam olakšava kombiniranje i usklađivanje s ostalim namještajem u blagovaonici. Blagovaonska stolica JONSTRUP od umjetne kože u boji konjaka i noge stolice u boji hrasta, dobila je ocjenu 5 zvjezdica od naših kupaca. Uz ocjenu 5 zvjezdica na JYSK.uk nalazio se ovaj komentar:

"Ove stolica vrijedne su svake lipe i jako su udobne […] Kažu da dobijete ono što platite, ali ne u ovom slučaju - dobivate puno više od onoga što platite"

Blagovaonski stol s 4 blagovaosnke stolice od umjetne kože

Druga opcija je naša nova JONSTRUP blagovaonska stolica u crnoj i zlatnoj boji, ona je vrlo modernog izgleda. Klasična i elegantna crna, ovdje je kombinirana s glamuroznom zlatnom na nogama stolice. Ova stolica također je ocjenjena s 5 zvjezdica i s komenatrom na JYSK.fi: "udobna i dobre kvalitete."

Moderne blagovaonske stolice u crnoj i zlatnoj boji pored bijelog okruglog stola


Povežite svoju blagovaonicu i home office

Osim stolica različitog dizajna i stila, JONSTRUP također ime dijeli i s uredskom stolicom. Svojim klasičnim i jednostavnim dizajnom oduševila je JYSK kupce. Kupac na JYSK.nl ocjenio ju je s 5 zvjezdica uz komentar:

 "Odlična je uredska stolica i udobna, pogotovo za vaša leđa. Također, stolica je vrlo lijepa i čini interijer ljepšim. Preporučio bih ju svakome!"

Ured s uredskim stolom i stolicom i dekoracijom


Savršeno mjesto za sjedenje za kavu i druženje 

JONSTRUP kolekcija namještaja uključuje i barske stolove i stolice. Bezvremenski dizajn omogućiti će vam da ih smjestite gdje god želite, čak i u malom stanu, u kutu vaše kuhinje.

Kupac na JYSK.ba također ocjena 5 zvjezdica s komentarom: "Pristaju modernom, ali i retro stilu"

Set barskih stolica i stol u kombinaciji crne boje i hrasta


Zašto je JONSTRUP toliko popularan?

S ocjenama 4 ili 5 na svim proizvodima, JONSTRUP kolekcija namještaja je jedna on naših najprodavanijih serija namještaja. Je li to pristupačna cijena? Dizajn? Ili možda kombinacija toga? Kada čitate komantare naših kupaca, nešto što se najviše ponavlja je da dobivate i više od onog što ste platili. Kupac na JYSK.dk napisao je: "JONSTRUP je vrlo ugodna i udobna za sjedenje. Dobivate puno više za ono što ste platili."

Ono što je vrlo zanimljivo kod JONSTRUP kolekcije namještaja je bilo da dizajnirate kuhinju, blagovaonicu ili radnu sobu, sve postaje vrlo jednostavno kada imate jednu ili više stolica iz ove kolekcije. Materijali i boje pružaju vam priliku da stvorite bezvremenski, a istovremeno moderan dom.

Koji je vama najdraži komad namještaja iz JONSTRUP kolekcije?

Pogledajte JONSTRUP kolekciju.

 

Saznajte više

Dodajte dašak prirodne topline svom blagovaonskom stolu

Dodajte dašak prirodne topline svom blagovaonskom stolu

Vodič: Kako odabrati pravu veličinu blagovaonskog stola

Vodič: Kako odabrati pravu veličinu blagovaonskog stola

U centru pažnje: blagovaonska stolica od hrastovine ARNBORG

U centru pažnje: blagovaonska stolica od hrastovine ARNBORG

JONSTRUP: prekrasna blagovaonska stolica

JONSTRUP: prekrasna blagovaonska stolica