Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dani spavanja: uštedite do 60%
 

Trenutno su moguća kašnjenja u isporuci online narudžbi. Izvrsna ponuda za vašu tvrtku


 

Širok izbor blagovaonskih stolica

4 načina kako kombinirati stolice u blagovaonici

Možda vam je potreban novi set stolica za blagovaonicu, ali se nerado odvajate od svojih starih? Novi trendovi dopuštaju vam kombiniranje i usklađivanje blagovaonskih stolica, bez obzira na njihovu boju, stil i dizajn. To znači da možete zadržati svoje stare stolice ako ih uskladite s novim stolicama i stolom za blagovanje.

Evo nekoliko ideja o tome kako uklopiti nove, trendi stolice u svoju blagovaonicu, bilo da ste isključivo u potrazi za novim ili možda i novim blagovaonskim stolom. Inspirirajte se i saznajte kako kombinirati i uskladiti različite dizajne blagovaonskih stolica i stola.

1. Kombinirajte nove i stare blagovaonske stolice

Novi trendovi jako se oslanjaju na odstupanje od klasičnog izgleda, blagovaonskog stola s identičnim stolicama i jasnim izrazom. Oni utiru put kombiniranju novih i starih blagovaonskih stolica. To možete učiniti na različite načine.

Jedna je mogućnost da kupite novi set blagovaonskih stolica s istim dizajnom kao i stare - bilo da su u istoj ili različitoj boji, pa se poigrati bojama i tako unijeti dinamiku u interijer vaše blagovaonice.

2. Udahnite svojoj blagovaonici novu dimenziju novim blagovaonskim stolicama

Ako nemate blagovaonice, druga mogućnost bi mogla biti kupnja novih stolica za stol za blagovanje u raznim bojama i materijalima, koji odgovaraju različitim dizajnom, bojama i stilovima. To znači da možete napraviti svoj vlastiti znak na kombinaciji vaših stolica za blagovanje i, ako ste, na primjer, pali za više od jednog modela, možete odabrati miješanje različitih modela. 


Prijedlozi stolica uz stol

3. Blagovaonica kao mjesto obiteljskih okupljanja

Vaš blagovaonski stol ima važnu poziciju u vašoj blagovaonici, a u mnogim modernim domovima blagovaonica je mjesto okupljanja obitelji. Često je u blagovaonici obitelj sjedi "na kupu" i razgovara o svakodnevici. Zato ističemo važnost pomnog odabira blagovaonskog namještaja koji vam odgovara u smislu udobnosti i stila. Taj namještaj dominira interijerom blagovaonice, stoga je važno stvoriti zajedničku okosnicu između unutarnjeg uređenja vaše blagovaonice i dekora u ostatku vašeg doma.

Ako postoji još nešto osim stolica što trebate zamijeniti, promotrite naše savjete za odabir blagovaonskog stola, koje biste trebali pogledati prije nego što nabavite novi stol. 

4. Bojama i materijalima kreirate svoj osobni štih

Novi trendovi također dopuštaju miješanje boja - npr. stolica u mentol boji s recimo klasičnim tamnim drvenim stolicama, bez stvaranja stilske konfuzije. Možete se odmoriti uz klasične, čistije linije, čime ćete svoju blagovaonicu učiniti osobnijom i jedinstvenijom. Bitno je smisliti stil i uskladiti boje i materijale vaših blagovaonskih stolica. Novi trendovi vam dopuštaju da vaš blagovaonski stol odskače od svega, stvarajući vaš osobni štih u interijeru vaše blagovaonice.
 

Saznajte više

Dodajte dašak prirodne topline svom blagovaonskom stolu

Dodajte dašak prirodne topline svom blagovaonskom stolu

Vodič: Kako odabrati pravu veličinu blagovaonskog stola

Vodič: Kako odabrati pravu veličinu blagovaonskog stola

U centru pažnje: blagovaonska stolica od hrastovine ARNBORG

U centru pažnje: blagovaonska stolica od hrastovine ARNBORG

JONSTRUP: prekrasna blagovaonska stolica

JONSTRUP: prekrasna blagovaonska stolica