Kvalitetni vrtni stolovi od masivnog drveta

Stolovi od masivnog drveta izuzetno su elegantni te dugovječni. Drveni stolovi privlače pažnju i idealni su za prekrasne ručkove ili večere na otvorenom. Širok izbor vrtnih stolova od masivnog drveta s čeličnim ili pak aluminijskim nogicama čeka vas u JYSKu. Nogice naših stolova premazane su posebnim prahom koji ih štiti od trošenja i hrđe. Pravokutni, okrugli i produljivi stolovi za vrt dio su naše ponude, a idealni su za prilike kad želite obrok na terasi.

Odgovarajuće vrtne stolice također pronađite u našoj bogatoj ponudi.

Vrtni stolovi u JYSKu

Vrtni stolovi su više od komada namještaja; oni su praktični i udobni prostori za različite vrtne aktivnosti. Pogodni su za organiziranje roštilja ili piknika s prijateljima, obiteljskih večera ili rođendanskih proslava. Bilo da uživate u opuštanju uz svjetlost svijeća ili se okupljate za veselu zabavu, vrtni stolovi pružaju prikladan prostor za uživanje pod vedrim nebom. Dodavanjem LED lampica ili fenera možete stvoriti intimnu atmosferu za razgovore ili slavlje.

Dodavanjem umjetnog cvijeća ili biljaka te dekorativnih stolnjaka možete personalizirati svoj prostor. Pogledajte JYSK ponudu umjetnog cvijeća, vaza, tegli za cvijeće stolnjaka i nadstolnjaka te kreirajte vrt o kakvom ste oduvijek sanjali.
 

Održavanje stola od masivnog drva

  • Čišćenje: Redovito čišćenje je važno kako bi se uklonile nečistoće, prašina i ostaci hrane. Možete koristiti blagi sapun ili deterdžent pomiješan s vodom i mekom četkom ili spužvom kako biste nježno očistili površinu stola. Nakon toga, dobro isperite vodom i obrišite suhom krpom.
  • Zaštita od vlage: Drveni vrtni stolovi su osjetljivi na vlagu, stoga ih treba zaštititi od kiše i vlage. Ako je moguće, preporučljivo je koristiti pokrivku ili premaz zaštite od vlage kako bi se spriječilo prodiranje vode u drvo. Također je važno osigurati da stol ima dobru drenažu kako bi se spriječila zadržavanje vode na površini.
  • Premazivanje ili lakiranje: Redovito premazivanje ili lakiranje stola može pomoći u zaštiti drva od vremenskih uvjeta i produžiti njegov vijek trajanja. Prije premazivanja ili lakiranja, pažljivo očistite i pripremite površinu stola. Nakon nanošenja premaza ili laka, ostavite da se dobro osuši prema uputama proizvođača.
  • Održavanje premaza: Ako primijetite da premaz ili lak na stolu počinje blijedjeti ili se trošiti, vrijeme je za obnavljanje premaza. Pratite iste korake kao i kod prvog premazivanja kako biste osigurali adekvatnu zaštitu drva.
  • Zimsko skladištenje: Ako živite u području s hladnim zimama, razmislite o skladištenju drvenog vrtnog stola tijekom zime kako biste ga zaštitili od mraza i snijega. Ako to nije moguće, koristite pokrivku zaštite kako biste zaštitili stol od elemenata tijekom zimskih mjeseci.

    Pročitajte naš blog o održavanju namještaja od drva.