Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Unutrašnjosti ormara HAGENDRUP, JENSLEV i FREDENSBORG

Koji od ovih 5 ormara idealno odgovara vašem lifestyleu?

Pri odabiru modernog ormara za vaš dom vaš je prvi prioritet da se pobrinete da se uklapa na mjesto gdje ga želite staviti. Izgled i boja također su važni faktori, ali interijer ormara često je predvidiv. Zašto ne dopustite svojem životnom stilu i vašem ukusu da definira vaš izbor ormara? Jeste li zaljubljenik u modu, štedljivi kupac ili dijelite ormar s nekim drugim? Dopustite nam da vas vodimo do vašeg idealnog ormara.

1. Moderni ormar za cijelu obitelj

Naša preporuka: ormar HAGENDRUP s 3 vrata

Ako volite šoping i kupujete puno odjeće, potreban vam je vrlo prostran ormar. Jeste li kolekcionar odjeće, cipela i modnih detalja te svake sezone dodajete nešto novo u svoj ormar? Ili živite s obitelji u malom stanu i dijelite isti ormar? HAGENDRUP ima mjesta za sve. Pospremite poslovna odijela i odjeću za svaki dan, štikle i gumene čizme.

2. Praktična ste osoba – ne idete u kupovinu ako ne morate

Naša preporuka: ormar JUNGEN s 2 vrata

Džemperi i čvrste tkanine najbolje se odlažu vodoravno na policama. Odjeća se neće zgužvati, a štedite na prostoru. Ako vam se većina odjeće sastoji od džempera i hlača, odgovarat će vam ormar JUNGEN s 2 vrata. Jedna je strana podijeljena u 5 odjeljaka, a druga ima vješalicu na koju možete staviti svoju jaknu, hlače itd. 

Ormar JUNGEN

3. Ormar koji dijelite s partnerom ili cimerom

Naša preporuka: ormar JENSLEV s 3 vrata

Ako dijelite ormar s partnerom, a oboje uglavnom nosite odjeću za posao kao što su košulja i cipele, oduševit će vas ormar JENSLEV s 3 vrata. Ormar ima vješalice za oboje na koje možete objesiti formalnu odjeću, a police u sredini možete dijeliti. 

4. Obožavate cipele?

Naša preporuka: ormar MANDERUP s 3 vrata

I vi zavidite Carrie Bradshaw na njezinom „walk-in“ ormaru? Mnogi dijele takvu strast za cipelama, baš poput glavne glumice poznate serije Seks i grad. S 9 odjeljaka, od kojih je šest na dnu, ormar MANDERUP savršen je za ovisnike - i ovisnice o cipelama. To je jedan od rijetkih ormara koji ima police pri dnu ormara, što ga čini idealnim za odlaganje kutija za cipele. U srednjim odjeljcima možete držati odjeću koja se lako slaže, a vješalice na svakoj strani su za jakne, haljine, košulje ili odijela.

Ormar MANDERUP

5. Za prave ljubitelje mode

Naša preporuka: ormar FREDENSBORG s 4 vrata

Ormar FREDENSBORG s 4 vrata idealan je za elegantne haljine, "pencil" suknje, kožne jakne, sve vrste hlača, majica, poslovnu odjeću, deblje džempere, košulje itd. Sa svakom novom sezonom i novim valom trendova i popusta vaš ormar treba biti spreman za pohranjivanje novih komada odjeće. Rješenje je velik i organiziran ormar FREDENSBORG s 4 vrata. Ima dio gdje možete držati svoje duge haljine ili suknje, hlače, jakne i košulje, i dva dijela s policama koje vam pomažu da odvojite odjeću. Dvije široke i niske ladice nude idealno odlaganje za dodatke kao što su čarape, šalovi itd.


Nadamo se da ćete pronaći idealan ormar za sebe!

Saznajte više

Favoriti među ukrasnim kutijama i košarama

Favoriti među ukrasnim kutijama i košarama

3 istaknute posteljine iz novog asortimana

3 istaknute posteljine iz novog asortimana

Uljepšajte svoju spavaću sobu novom posteljinom

Uljepšajte svoju spavaću sobu novom posteljinom

Odaberite savršenu komodu

Odaberite savršenu komodu