Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 €/3767,25 kuna ili više je besplatna! Zbog promjene skladišnog centra moguća su kašnjenja isporuka do 10 radnih dana. Ispričavamo se i zahvaljujemo na razumijevanju

Vrtni set na kišnoj terasi

Kišni dani: Savršeni za planiranje vrta

Čak i tijekom ljetnih mjeseci kada se očekuje lijepo vrijeme, loše vrijeme se uvijek može naglo pojaviti. No, ne dopustite da vas to rastuži! Ako razmišljate o životu na suncu i ne volite kišne dane, postoji način kako da i njih iskoristite. Krenite planirati - ako postoji nešto u vašem vrtu što vam smeta i želite promijeniti, sad je vrijeme da identificirate problem i riješite ga.

Zatrpana terasa

Ako imate poteškoća sa šetanjem po vrtu zbog prenatrpanosti, moguće da biste trebali promijeniti poziciju svom vrtnom namještaju. Kao što je slučaj i s namještajem u unutrašnjem dijelu kuće, tako biste i vani trebali moći hodati do svog vrtnog seta ili drugog dijela vrta bez da zaobilazite svoju ležaljku.

Također je moguće da je vaš vrtni namještaj prevelik za vaš vrt i prostor s kojim raspolažete. Pogledajte neke od stolića ili složivih stolica - oni bi mogli biti bolji izbor.

Garden bistro set on a sunny patio or balcony

 
Ako vam se vrt čini prepun nereda ili ako je natrpan, možda je razlog tome što nemate nikakvu pohranu. Kupite vanjsku pohranu i u nju stavite sve stvari koje vam iskorištavaju prostor.


Manjak mjesta za sjesti

Imate li mjesta za sjesti kada vam dođe društvo? Ako je odgovor ne, u svoj vrt dodajte još par stolica ili klupu.


Ako razmišljate o tome kako će vrijeme utjecati na vaš vrtni namještaj, pogledajte naš vodič za odabir pravilnog vrtnog namještaja. Razmislite o promjeni na ratan ili umjetno drvo - ne trebate ih previše održavati, a i odlični su za sve vremenske uvjete.

Garden dinging set with table in artwood and chairs in rattan on a patio


Za malo unikatnosti u svom vrtu, kupite par šarenih vrtnih stolica ili suncobran.


Unesite “hygge” u svoju terasu

Osjećate li se ugodno na svojoj terasi? Nekim ljudima vrlo je teško učiniti terasu i vrt mjestom gdje će se osjećati opušteno. Najbolje rješenje za to su vrtni dodaci poput jastuka, fenjera, tegli za cvijeće i drugog dekora koji će vam u potpunosti unijeti hygge i stvoriti atmosferu koju želite.

Kada počne padati kiša, iznesite svoje tegle za cvijeće na otvoreno tako da i biljke imaju koristi od nje. Kišnica je obično meka i odličan je izbor za zalijevanje vaših biljaka.

Saznajte najbolje ideje za zelenu terasu

Three garden planters on a patio


A kada sunce ne bude sijalo, također možete donijeti odluku o dijelu vrta kojeg želite dodatno osvijetliti. Dodajte lampe, fenjere i solarne lampe kako biste učinili svoj vrt još življim.

Battery lamps on a patio and beide a lounge chair

 

 

 

Saznajte više

Prednosti okruglih vrtnih stolova

Drveni vrtni setovi za vaše dvorište ili balkon

U centru pažnje: kolekcija UGILT

Odaberite pravi vrtni stol