Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 €/3767,25 kuna ili više je besplatna!

Višenamjenski lounge dnevni krevet + ideje za mali balkon

Višenamjenski lounge dnevni krevet + ideje za mali balkon

Mali balkoni i terase zahtijevaju pažljivo planiranje kod uređenja. Vrlo je lako završiti s namještajem koji nam ne odgovara ili nije ono čemu ste se nadali.

Rješenje ovog izazova mogao bi biti višenamjenski namještaj. Ne bi li bilo sjajno kad biste mogli dobiti dnevni krevet, vrtnu ležaljku i stol u jednom? Zapravo možete: ODDESUND koristiti kao lounge ležaljku, dnevni krevet i kao stolicu s malim stolom.

Kad želite uživati u kavi na suncu, upotrijebite stolić na naslonu za ruku za šalicu i zavalite se na guste luksuzne jastuke uz omiljeno štivo ili aplikaciju. Kad se želite opustiti na suncu, maknite stol i postavite jedan od stražnjih jastuka na naslon kao na savršenoj ležaljci.

Mali dnevni krevet koji može poslužiti i kao vrtni ležaljka na balkonu

 Na malom balkonu ili terasi morate razmisliti o izboru vrtnih dodataka i namještaja, ali tko kaže da ne možete imati sve?

Dvije stolice na balkonu i ljestve s teglama za cvijeće, kutijama i vazama

Uz ljestve LUSERNBIE možete držati više tegli za cvijeće na povišenom, kao i kutije, čaše i dodatke koji su vam potrebni, tako da vam ne oduzimaju dragocjeni prostor. Na taj ćete način možda imati mjesta i za nekoliko GASSUM stolica.

VANDREFALK je također koristan komad vrtnog namještaja s više namjena: on je tegla za cvijeće i vrtni sklopivi stol u jednom.

Vrtni sklopivi stol i tegla za cvijeće u jednom s vrtnim stolicama, baterijskom lampom i ostalim vrtnim ukrasima

Pozovite prijatelje i uživajte u ručku na otvorenom - dok uživate u pogledu, mirisu i okusu svježeg začinskog bilja u teglama, sklopite stol kad vam treba prostora za nešto drugo. Dvije vrtne stolice i nekoliko lijepih dodataka vašu će terasu ili balkon učiniti savršenim mjestom za opuštanje.

Pročitajte kako odabrati savršene vrtne stolice.

 

Saznajte više

Božićne lampice: sigurnosni savjeti

Jedna vrtna garnitura - brojne mogućnosti slaganja

Vodič: odaberite idealne tegle za cvijeće

3 stvari koje treba imati na umu pri kupovini novog vrtnog namještaja

Pronađite vama najbližu JYSK trgovinu

Za pomoć i savjete obratite se JYSK zaposlenicima, otkrijte naš široki asortiman proizvoda.