Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

WEBSHOP AKCIJA DO 3. 10.: Dostava online narudžbi u vrijednosti od 200 €/1506,90 kuna ili više je besplatna!

 

Komode različitih veličina i boja

U centru pažnje: serija LIMFJORDEN

LIMFJORDEN je serija namještaja uglađenih linija i minimalističkog dizajna koji će odgovarati svakom domu. Njegov bezvremenski izgled neprimjetno se integrira u vašu dnevnu, spavaću ili radnu sobu nudeći funkcionalnost i poseban stil.

Serija se sastoji od komoda raznih veličina i boja, noćnih ormarića, ormara i radnih stolova u bijeloj boji i boji drva te bijelog okvira kreveta.

Svi proizvodi LIMFJORDEN nose oznaku “UVIJEK NISKA CIJENA”, što znači da možete biti sigurni da ćete dobiti najbolju cjenovnu ponudu. U ovom blogu možete saznati više o ovoj pristupačnoj i elegantnoj seriji. 

Pametna rješenja za odlaganje u spavaćoj sobi

Okvir kreveta LIMFJORDEN ima nisko uzglavlje i dvije ladice koje možete koristiti npr. za setove posteljine, deke ili dodatni poplun. 
Dugoročno gledano, ova je opcija za odlaganje zahvalna funkcija u spavaćoj sobi jer će vam pomoći da stvorite okruženje bez nereda, idealno za miran san.

Noćni ormarić LIMFJORDEN također ima 2 ladice. Čvrst je i ima dovoljno prostora za odlaganje tako da svoje naočale, štivo za laku noć, masku za spavanje i kremu možete držati pri ruci.

Velike komode s dovoljno prostora

Bilo da vam je potrebno više prostora za odlaganje u vašoj spavaćoj sobi ili u bilo kojoj drugoj prostoriji vašeg doma, komoda LIMFJORDEN odličan je izbor. Dostupna je s 4 ladice ili 6 ladica, što vam nudi vrlo prostrano odlaganje. Komoda s 4 ladice dolazi u bijeloj boji i boji drva, a komoda sa 6 ladica dolazi i u crnoj boji. Sve su varijante savršene za organiziranje vaše odjeće i drugih stvari. Minimalistički dizajn omogućava da se neprimjetno uklopi u postojeći dizajn spavaće sobe.

Ormar LIMFJORDEN nov je dodatak seriji, koji vam nudi još više mogućnosti za odlaganje u vašoj spavaćoj sobi. Dostupan je u dvije različite veličine:

  • Mala verzija s 2 vrata i 3 ladice. Iza vrata ćete pronaći 5 polica i šipku za vješalice. 
  • Velika verzija s 3 vrata i 3 ladice. Iza vrata ćete pronaći 5 polica i 2 šipke za vješalice. Ovaj prostrani ormar savršen je za parove ili one koji vole modu. 
Ormar s ladicama, policama i šipkama za vješalice
Set posteljine INGEBORG saten 200x220 pijesak
50,- €/set
99,- € /set
376,73 kn /set745,92 kn /set
UŠTEDA 49%
gold

LIMFJORDEN vam nudi i elegantne i prostrane opcije za skladištenje za vašu radnu sobu. Radni stol LIMFJORDEN ima 4 ladice za papir, bilježnice, račune, razne sitnice i uredski materijal. 

 Radni stol sa stolnom lampom, uredskom stolicom i kantom za otpad u radnoj sobi
Uredska stolica ABILDHOLT tamnosiv./krom
109,- €/kom.
821,26 kn /kom.
Samo u webshopu
Radni stol LIMFJORDEN 60x120 4 ladice svijetli hrast
150,- €/kom.
1130,18 kn /kom.
Novo
Samo u webshopu

Radni stol LIMFJORDEN dostupan je u bijeloj boji i boji drva. Obje su varijante elegantne i bezvremenskog klasičnog izgleda koji upotpunjuje svaki interijer. 

Saznajte više

Istaknute lampe novog asortimana

Nordic Mood: mali namještaj unosi velike promjene

Kako zavjese za zamračivanje mogu napraviti razliku u vašem domu

Započnite proljeće mirnim, zeleno-plavim nijansama