Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

AKCIJA: Do 21. 4. dostava online narudžbi u vrijednosti od 200 € ili više je BESPLATNA! 
 

 

Trenutno su moguća kašnjenja u isporuci online narudžbi.

Komode različitih veličina i boja

U centru pažnje: serija LIMFJORDEN

LIMFJORDEN je serija namještaja uglađenih linija i minimalističkog dizajna koji će odgovarati svakom domu. Njegov bezvremenski izgled neprimjetno se integrira u vašu dnevnu, spavaću ili radnu sobu nudeći funkcionalnost i poseban stil.

Serija se sastoji od komoda raznih veličina i boja, noćnih ormarića, ormara i radnih stolova u bijeloj boji i boji drva te bijelog okvira kreveta.

Svi proizvodi LIMFJORDEN nose oznaku “UVIJEK NISKA CIJENA”, što znači da možete biti sigurni da ćete dobiti najbolju cjenovnu ponudu. U ovom blogu možete saznati više o ovoj pristupačnoj i elegantnoj seriji. 

Pametna rješenja za odlaganje u spavaćoj sobi

Okvir kreveta LIMFJORDEN ima nisko uzglavlje i dvije ladice koje možete koristiti npr. za setove posteljine, deke ili dodatni poplun. 
Dugoročno gledano, ova je opcija za odlaganje zahvalna funkcija u spavaćoj sobi jer će vam pomoći da stvorite okruženje bez nereda, idealno za miran san.

Noćni ormarić LIMFJORDEN također ima 2 ladice. Čvrst je i ima dovoljno prostora za odlaganje tako da svoje naočale, štivo za laku noć, masku za spavanje i kremu možete držati pri ruci.

Velike komode s dovoljno prostora

Bilo da vam je potrebno više prostora za odlaganje u vašoj spavaćoj sobi ili u bilo kojoj drugoj prostoriji vašeg doma, komoda LIMFJORDEN odličan je izbor. Dostupna je s 4 ladice ili 6 ladica, što vam nudi vrlo prostrano odlaganje. Komoda s 4 ladice dolazi u bijeloj boji i boji drva, a komoda sa 6 ladica dolazi i u crnoj boji. Sve su varijante savršene za organiziranje vaše odjeće i drugih stvari. Minimalistički dizajn omogućava da se neprimjetno uklopi u postojeći dizajn spavaće sobe.

Ormar LIMFJORDEN nov je dodatak seriji, koji vam nudi još više mogućnosti za odlaganje u vašoj spavaćoj sobi. Dostupan je u dvije različite veličine:

  • Mala verzija s 2 vrata i 3 ladice. Iza vrata ćete pronaći 5 polica i šipku za vješalice. 
  • Velika verzija s 3 vrata i 3 ladice. Iza vrata ćete pronaći 5 polica i 2 šipke za vješalice. Ovaj prostrani ormar savršen je za parove ili one koji vole modu. 

LIMFJORDEN vam nudi i elegantne i prostrane opcije za skladištenje za vašu radnu sobu. Radni stol LIMFJORDEN ima 4 ladice za papir, bilježnice, račune, razne sitnice i uredski materijal. 

Radni stol LIMFJORDEN dostupan je u bijeloj boji i boji drva. Obje su varijante elegantne i bezvremenskog klasičnog izgleda koji upotpunjuje svaki interijer. 

Saznajte više

Vodič za brzosušeći vrtni namještaj za sve vremenske prilike

Vodič za brzosušeći vrtni namještaj za sve vremenske prilike

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

U fokusu: serija LYNGVIG

U fokusu: serija LYNGVIG

Vodič: Kako odabrati idealan tepih

Vodič: Kako odabrati idealan tepih