Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Crni noćni ormarić s policom, komodom i stalkom za TV i komodom, noćnim ormarićem i stalak za TV boje hrasta

U centru pažnje: kolekcija EGELEV

Klasična, elegantna i sa skandinavskim dizajnom - sve su to izrazi koji su prikladni za našu popularnu kolekciju namještaja EGELEV. Kolekcija se sastoji od komoda, stalaka za TV i noćnih ormarića koji su dostupni u crnoj boji i boji hrasta te stolića i radnih stolova dostupnih samo u boji hrasta.

Bez obzira na boju, sav namještaj kolekcije EGELEV izrađen je od MDF-a i hrastovog furnira. Ono što je posebno značajno za kolekciju EGELEV jest lagan dizajn s papirnatim špagama između gornje i donje police stola što dodaje elegantan dojam cijeloj kolekciji.


Artikli iz kolekcije EGELEV, koji su dobili recenzije naših kupaca, imaju ocjenu od 4 zvjezdice ili više. Saznajte više o tome zašto im se toliko sviđa.

Onaj koji privlači poglede

 

Komoda od svjetlog hrasta s dvije police idealna je za izlaganje najdekorativnijih predmeta u vašoj dnevnoj sobi. Duboka je samo 44 cm, pa je možete koristiti za košare s rukavicama i šalovima u svojem hodniku. Komoda EGELEV zasigurno će biti prekrasan dodatak svakoj prostoriji, a mi se slažemo s norveškim kupcem koji ostavlja ocjenu od 5 zvjezdica na JYSK.no.

“Vrlo lijepa komoda koja privlači poglede.”

Moderan i jednostavan za sastavljanje

Dnevni boravak s crnim stalkom za TV, sofom, stolićem i foteljom

 

EGELEV stalak za TV ima praktičnu policu za daljinske upravljače ili priručnike, tako da svoju dnevnu sobu možete održavati urednom. Crna verzija posebno dobro ide uz tehničku opremu koja je također najčešće crna. Jedan od naših švedskih kupaca ostavlja ocjenu od 5 zvjezdica i ove riječi:

“Elegantan, dobar i jednostavan za sklapanje. Vrlo dobar stalak, drži TV na mjestu.”

Dodaje šarm interijeru

Noćni ormarić s policom u spavaćoj sobi

 

Noćni ormarić EGELEV je malen, elegantan i savršen za male spavaće sobe koje imaju malo prostora sa svake strane kreveta. Njegov izgled je toliko klasičan da ga možete koristiti i kao stolić u kutu sobe. Ukrasite ga buketom cvijeća u lijepoj vazi.

Jedan od naših kupaca iz Poljske piše ove riječi i ostavlja ocjenu od 5 zvjezdica:

“I predivan i kvalitetan, dodaje šarm vašem interijeru.”

Stolić za kavu i radni stol s policom

 Dnevni boravak s bijelom sofom, stolićem od hrastovine i zelenim biljkama

 

EGELEV stolić za kavu i radni stol još uvijek su toliko novi u našem asortimanu da ih nijedan kupac nije recenzirao, ali vjerujemo da će biti na razini ostalih EGELEV proizvoda. Osim što su predivno dizajnirani su i funkcionalni: polica na stoliću za kavu idealna je za časopise i knjige, a radni stol ima prostor ispod ploče stola za vaše prijenosno računalo, malu ladicu s olovkama i papirom za printer.

 

 


Pogledajte i naše ostale kolekcije namještaja:

*Recenzije potječu iz sljedećih zemalja: Danska, Švedska, Norveška, Finska, Poljska, Češka, Mađarska, Slovačka, Nizozemska, Slovenija, Ujedinjeno Kraljevstvo, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Ukrajina, Rumunjska , Bugarska, Grčka, Belgija, Irska, Austrija, Italija, Španjolska, Francuska, Portugal, Njemačka i Švicarska u studenom 2022.

Saznajte više

Pronađite pravi TV-stalak za vaš dnevni boravak

Pronađite pravi TV-stalak za vaš dnevni boravak

Omiljeni artikli stručnjaka za dekoraciju

Omiljeni artikli stručnjaka za dekoraciju

U fokusu: serija LYNGVIG

U fokusu: serija LYNGVIG

Vodič: Kako odabrati idealan tepih

Vodič: Kako odabrati idealan tepih