Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna/331,81 € ili više je besplatna!

Štepana deka, jastuci i vaza u bijeloj, bež i sivoj boji

Rustikalna i spokojna: nova kolekcija Nordic Mood

Datum:

Kategorija: Dekoracija

TAGOVI: nordic mood, svijeće, dekoracije, tekstil, ukrasni jastuci

Nova JYSKova kolekcija Nordic Mood stvara sklad u domu svojim okruglim oblicima i mirnim bojama.

“Ovom kolekcijom Nordic Mood usredotočili smo se na kombiniranje proizvoda koji stvaraju osjećaj sklada u domu. Istodobno smo radili s neutralnim nijansama poput bijele i bež s nekoliko detalja u crnoj boji kako bismo održali mirnu skandinavsku estetiku,” kaže Tina Nymann, koja je voditeljica kategorije Kućanstvo u JYSKu.

Štepana deka, jastuci i vaza u bijeloj, bež i sivoj boji

Kućni tekstil modernog, rustikalnog izgleda

Ukrasni jastuk HVITVEIS, primjerice, razbija svoj mekani izgled oštrom crnom linijom dajući jednostavnom, prljavo-bijelom jastuku moderan, ali i rustikalan izgled. Iste nijanse mogu se vidjeti i na štepanoj deci FAGERKLOKKE. Jastuk i deka mogu se kombinirati na stolici za blagovaonskim stolom, koja se može postaviti uz rustikalne tanjure TONE koji se uklapaju u taj stil.

Štepana deka i dva jastuka u bijeloj, bež i sivoj boji

Deku možete iznijeti i van kada je sunce, samo spakirajte kuhinjske krpe poput krpa SIVBLOM u košaru AGNE kako biste se pripremili za proljetni piknik u vrtu.

Dva jastuka u bijeloj, bež i sivoj boji i košara

Skandinavski kućni dekor s rustikalnim dodirom

Kao i uvijek, proljeće donosi raznolike vremenske prognoze, pa se proizvodi u ovoj kolekciji također fokusiraju na stvaranje ugodne atmosfere u vašem domu. Primjerice,  svijećom BOSSE i svijećnjakom KEVIN.

Crni svijećnjak s kružnim oblicima i rustikalna, siva svijeća

 “BOSSE je još jedan primjer proizvoda u kojem kombiniramo sirov i mekani izgled s pomoću svijeće od cementa, što joj daje rustikalni izgled. Ujedno smo dodali i riječ „Harmony“, harmonija, kako bismo stvorili osjećaj ugode“, kaže Tina Nymann.

Policu za knjige možete ukrasiti svijećama i vazom kao što je SOFUS, koja se također drži okruglih oblika i svojim keramičkim izgledom nastavlja rustikalni stil.

Okrugla, bijela vaza sa smeđim okomitim prugama

Nordic Mood kolekcija dostupna je u našim trgovinama i na JYSK.hr od 29. travnja.