Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Mali radni stol od drva kraj bijele stolice u dnevnom boravku

Preuredite kućni ured po pristupačnim cijenama

Je li vrijeme za nadogradnju vašeg kućnog ureda? U ovom blogu možete pronaći inspiraciju koja vam je potrebna za stvaranje radnog prostora koji je istodobno uredan i reprezentativan. Nekoliko polica, kutija i košara može puno značiti za radnu učinkovitost i bolji dojam prostora, a ako dodate i poneku biljku, ukrasne predmete i možda čupave detalje, možete dobiti posebno ugodan osjećaj.

Zidna polica uvijek je jednostavno, a praktično rješenje. Kombinirajte potreban broj polica i poredajte ih kako god želite, tako imate više mogućnosti za organizaciju. Praktična rješenja za sitnice uvijek su dobrodošla, osobito ako i lijepo izgledaju. 

Savjet: stavite na policu ono što vam je zaista potrebno, a olovke možete držati u lijepoj šalici.

Home office - praktična rješenja za pohranu

Rješenja za pohranu u vašem kućnom uredu ne moraju biti neugledna. Mala kanta praktičan je način organiziranja papira u svitku i drugih predmeta nestandardnih oblika. Možete je koristiti i kao koš za smeće te staviti poklopac ako želite izuzetno uredan izgled i dojam čistoće.

Kanta za odlaganje s poklopcem i kolica s kotačima

Upotrijebite ukrasnu posudu za pohranu, poput staklenke TOMAS u zelenoj boji, u kojima ćete držati spajalice i druge sitnice koje se mogu raširiti po stolu (ili podu).

Koristite funkcionalan namještaj

Ako neke predmete uvijek želite imati pri ruci tijekom radnih sati u home officeu, držite ih na stoliću s kotačićima kako biste ih lako premještali po potrebi. Ovo će vam olakšati organizaciju rada tako što ćete moći maknuti radni "alat" u vrijeme kad prestanete s aktivnim radom.

Asimetrični polični element za knjige s pletenim kutijama za odlaganje

Polični element neophodan je za vaše knjige, suvenire, kutije uspomena, vaše stvari i ukrasne sitnice. Asimetrična polica za knjige TRAPPEDAL dolazi u dvije veličine te je zanimljivog i dinamičnog industrijskog izgleda. Ima puno prostora za knjige, detalje i suvenire.

Bonus savjet: rasporedite predmete po ravnim linijama na policama da biste postigli uredan i dobro organiziran izgled.

Izložite osobne sitnice

Stakleni pladanj s umjetnim biljnim i drugim ukrasima


Prikupljanje svojih sitnica, ukrasnih predmeta i suvenira na malom pladnju ili u lijepoj, dekorativnoj kutiji čini prostor drugačijim. Kad ovako uredite razne osobne favorite, koji ne moraju nužno biti međusobno usklađeni, automatski će izgledati kao da pripadaju zajedno čim ih stavite na pladanj.

Pročitajte više kako preurediti kupaonicu i spavaću sobu po pristupačnim cijenama.

Koji su vaši najbolji savjeti za uredan i reprezentativan ured ili kućni ured? Podijelite ih s nama u komentarima!

Saznajte više

Kako urediti radni prostor u vašem domu

Kako urediti radni prostor u vašem domu

Ideje za božićne poklone za nju i njega

Ideje za božićne poklone za nju i njega

Crna gaming stolica s LED svjetlima

Crna gaming stolica s LED svjetlima

Igrajte u stilu s LED gaming stolom HALDUM

Igrajte u stilu s LED gaming stolom HALDUM