Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Ručnici na zidu kraj košare i ručnici u vitrini

Preuredite kupaonicu po pristupačnim cijenama

U samo nekoliko koraka svojoj kupaonici možete dati novi izgled. Poredajte ukrase, umjetne biljke i male opcije za pohranu jednu do druge, smotajte ručnike u pletene košare i upotrijebite keramičke ili staklene dozatore za sapun za ruke. Puno je stilova za koje se možete odlučiti prilikom uređenja vaše kupaonice i ne mora vas nužno stajati puno. Ovaj blog nudi vam nekoliko savjeta i trikova za preuređenje vaše kupaonice po povoljnim cijenama.

Stakleni dozator tekućeg sapuna u različitim bojama, spužva i četkica za nokte

Iskoristite svoje dozatore tekućeg sapuna na najbolji mogući način

U svakoj kupaonici bitan je dozator sapuna. Budući da je dio higijenske rutine, on mora biti tamo - pa zašto onda ne bi izgledao dekorativno? Naši stakleni dozatori sapuna ROSENLUND dolaze u različitim bojama, prozirnog su stakla i pristaju svakom uređenju. Na primjer, možete odabrati bijeli sapun sa sjajnim bisernim izgledom ili možda samo obični prozirni koji odgovara vašem prozirnom dozatoru sapuna.

Dozatore možete koristiti i za ostale potrepštine u kupaonici, poput gela za tuširanje, šampona ili losiona. Na taj način možete imati sklad i ujednačen izgled i isto tako, prethodna ambalaža od losiona i krema vam ne mora kvariti dekoraciju i stil vaše kupaonice. 

I ne zaboravite spužve i četkicu za nokte ... Higijena ne mora nužno izgledati strogo bolnički.

Mirisna svijeća, kupaonski set, kozmetička torbica kao dio dekoracije


Pretvorite svoju kupaonicu u spa

Sve praktične proizvode i pribor često držimo u kupaonici, sve sitnice i male svakodnevne potrepštine držimo u ukrasnim posudama i staklenkama. Zašto svoju kozmetičku torbicu ne učinite dijelom dekoracije vaše kupaonice? Odaberite detalje koji se nadopunjuju i ne moraju čak biti u istoj boji. 

Naš kupaonski set TORSLANDA sastoji se od spremnika za sapun, držača četkica za zube i pladnja - a osim što je dekorativan, ujedno je i povoljan.

Jednostavan način da unesete malo života u svoju kupaonicu su umjetne biljke i cvijeće. Dugotrajni ukrasi o kojima ne treba puno brige i traju dugo uvijek su poželjan detalj.

Ne podcjenjujte važnost održavanja lijepog i opuštajućeg mirisa u kupaonici. Mirisne svijeće jednostavan su način da svaki vaš posjet kupaonici pretvorite u spa iskustvo.


Izbacujemo staro i ubacijuemo novo

Ručnici ... Što bi kupaonica bila bez njih? Ručnici za ruke, ručnici za kupanje, ručnici za goste ... Mnogi ručnici dolaze u različitim veličinama, izgleda, boja i materijala.

Prvenstveno trebali biste redovito prati ručnike kako biste spriječili širenje bakterija. Stoga je dobro imati hrpu ručnika na zalihama kako bi uvijek imali sviježe ručnike za upotrebu. Kao i mnogi drugi osnovni elementi kupaonice, ručnici ne moraju biti isključivo praktični - oni mogu unijeti boju u prostoriju i stvoriti živopisnu atmosferu.

Lijepo posloženi ručnici u pletene košare na polici


Reorganizacija u stilu 

Smotajte, složite i izložite ručnike za lice i ruke na svojoj polici ili u modernim pletenim košarama. Osim što može izgledati vrlo dekorativno, uredno i lijepo, vrlo je praktično za pristup ručnicima.

Ako odvojite vrijeme za organizaciju i pospremanje, kupaonica može izgledati puno veće, a možda vas i prisjeti na sve stvari koji su vam se prvotno i svidjele kod nje.

Dekoracija za kupaonicu na stoliću s kotačima pored pletene košare s ručnicima i kućnim ogrtačem


Promijenite svoje okruženje

Promjena okoline može biti samo promjena ili razmještaj nekoliko sitnica u vašoj kupaonici - na primjer ladica, košara...

Preuređivanje kupaonice ne mora oduzimati puno vremena niti vas koštati bogatstvo. Vaša će se kupaonica činiti potpuno novom s ovim savjetima i moći ćete uživati u lijepoj, organiziranoj i ugodnoj kupaonici po prostupačnim cijenama.

Pročitajte kako preurediti spavaću sobu i home office po pristupačnim cijenama.

Koji su neki od vaših najboljih savjeta i trikova za uređenje kupaonice? Podijelite s nama u komentarima.

Saznajte više

Pretvorite kupaonicu u svoju spa oazu

Pretvorite kupaonicu u svoju spa oazu

U centru pažnje: serije ručnika

U centru pažnje: serije ručnika

Unesite ljetnu atmosferu u svoju kupaonicu

Unesite ljetnu atmosferu u svoju kupaonicu

Kako prati i održavati ručnike

Kako prati i održavati ručnike