Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

WEBSHOP AKCIJA: Dostava online narudžbi u vrijednosti od 200 €/1506,90 kuna ili više je besplatna! Zbog promjene skladišnog centra moguća su kašnjenja isporuka do 10 radnih dana. Ispričavamo se i zahvaljujemo na razumijevanju.

Vitrina od hrasta u dnevnoj sobi i mala stolna lampa

LEGACY LOUNGE: Zakoračite u prošlost

Trendovi koji su prisutni u našem društvu se ogledaju i u uređenju naših domova. Naši vješti dizajneri i menadžeri kategorija u JYSK-u brinu se da su naši proizvodi i dizajn u skladu sa trendovima. Jedan od trenutnih trendova je imitacija prošlosti, te kako bi se ona uklopila u budućnost. Svuda prisutna tehnologija i digitalna kultura nas prisiljava da težimo prepoznatljivosti i da istražujemo prošlost. Vintage i retro stil su ključne riječi unutar trenda koji zovemo LEGACY LOUNGE.

Ukoliko ste živeli u 80-im, sigurno ćete prepoznati izgled tegle zvane ABBAS. Ovaj slatki lik i kamenina su jasan podsjetnik na tegle koje su krasile bezbroj dnevnih soba prije 35 godina. 

Saksija od kamenine na stočiću


Potraga za prošlošću se ogleda u materijalima, oblicima i cjelokupnom izgledu. Mala stona lampa ALBERT od materijala koji je bio popularan tokom 70ih. 


Vintage i retro proizvodi odmah nas vraćaju u prošlost. Na primer, štepana deka VALMUE nas vraća u 70-te. Može se koristiti kao prekrivač, deka za piknik ili za prebacivanje preko kauča. 

Štepano ćebe u svrsi prekrivača, u spavaćoj sobi sa velikim krevetom


Rezultat je moderna i neformalna lounge atmosfera. Koristite LANGELINJE vitrinu od hrasta za knjige, uredno složene deke, tegle i druge artikle koji možda nisu dekoracija, ali su svejedno dekorativni. 

Vitrina od hrasta u šarenoj dnevnoj sobi
Vitrina LANGELINIE 2 vrata hrast
350,- €/kom.
459,- € /kom.
2637,08 kn /kom.3458,34 kn /kom.
UŠTEDA 24%


Paleta boja inspirirana je iz boemskog života toplih i ženstvenih nijansi poput onih na SIMONE posteljini od 100% pamučnog satena. 

Posteljina na linije od 100% pamučnog satena


Neutralne boje poput smeđe i toplih nijansi pijeska su u kombinaciji sa bogatim ženstvenim nijansama roze i tamno crvene. LEGACY LOUNGE trend ide još dalje u prošlost: Terakota vaza SVERRE je izgleda koji se može naći na antičkim slikama. 

Vaza sa veštačkim cvećem na komodi
Umjetni cvijet KRISTOFFER V80cm raz.
2,65 €/kom.
7,49 € /kom.
19,97 kn /kom.56,43 kn /kom.
UŠTEDA 65%
Samo u trgovini


Dopustite sebi da pronađete inspiraciju i u druga dva trenda koja vam predstavljamo u JYSKu: VISION i EARTHEN LUXE. 

 

Saznajte više

Koji od ovih 5 ormara idealno odgovara vašem lifestyleu?

Favoriti među ukrasnim kutijama i košarama

Vodič: kako odabrati vitrinu

Savjeti kako najbolje organizirati knjige