Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

AKCIJA: Do 21. 4. dostava online narudžbi u vrijednosti od 200 € ili više je BESPLATNA! 
 

 

Trenutno su moguća kašnjenja u isporuci online narudžbi.

Tri komode s bijelim ladicama

Odaberite savršenu komodu

Komode su komadi namještaja koji štede prostor i pomažu vam da vaš dom bude uredan. Spoj su funkcionalnosti i dizajna, koji mogu naglasiti vaš stil i istaknuti ono najbolje u vašem dnevnom boravku, blagovaonici, hodniku, spavaćoj sobi ili bilo gdje drugdje. Jedna komoda može biti prikladnija za vaš dom od druge, stoga dopustite da vas provedemo kroz neke značajke koje biste trebali uzeti u obzir kako biste odabrali idealnu komodu.

1. Gdje želite postaviti komodu?

Prvo odlučite gdje želite postaviti svoju novu komodu. Koliko prostora imate na raspolaganju i što već imate u toj prostoriji? Također razmislite može li vaša komoda višestruko poslužiti - može zamijeniti neke druge komade namještaja koje već imate u sobi, npr. stare noćne ormariće. Svoj dekor možete pojednostaviti kombiniranjem raznih drugih rješenja za pohranu u jednu veliku komodu. Police, podne kutije, vješalice za kapute i druga mjesta na kojima držite stvari vani stavite u komodu te dobijete lijep, kompaktan izgled. 

Ako imate ukrasne predmete koje želite izložiti, razmislite o nabavci vitrine.

2. Koliko prostora za pohranu trebate?


Nastavite razmišljajući o tome što želite spremiti u komodu i kolika bi ona trebala biti. Nemojte pogriješiti i podcijeniti svoje potrebe. Ako imate mjesta za to, razmislite o dvostrukoj komodi ili kupite dvije komode koje možete postaviti jednu do druge. U budućnosti ćete si sigurno biti zahvalni kada budete imali namjenski prostor za sve svoje sadašnje i buduće stvari.

Velika komoda u hodniku
Komoda FREDENSBORG 3+3 ladice bijela
300,- €/kom.
399,- € /kom.
UŠTEDA 25%
Do isteka zaliha
Samo u webshopu
Ormar FREDENSBORG 140x200 bijela
400,- €/kom.
499,- € /kom.
UŠTEDA 20%
Samo u webshopu

Nemojte se bojati koristiti komodu za pohranu predmeta koji se koriste u drugim sobama. Čak i ako je komoda u vašoj spavaćoj ili radnoj sobi, U ladice možete pohraniti na primjer stolnjake i ubruse.

3. Trebate li više od ladica?

Komoda se ne mora nužno sastojati samo od ladica. Neki modeli imaju vrata, drugi imaju policu. Komoda s policom može obavljati i druge funkcije, npr. može poslužiti kao noćni ormarić ili savršeno pristajati u hodniku, da na njoj držite pladanj s ključevima.

Komoda s 3 ladice i policom
Komoda BILLUND 3+3 bijela/hrast
150,- €/kom.
219,- € /kom.
UŠTEDA 32%
Samo u webshopu

Neke komode imaju i vrata. Ovo može biti korisno ako trebate mjesto za držanje svijećnjaka i drugih predmeta koje je najbolje držati uspravno. 

4. Kakav stil i boju volite?

Nakon što ste razmotrili osnove – raspoloživ prostor i svrhu - možete početi tražiti stil koji vam se sviđa. Možete pronaći komodu koja nadopunjuje vaš postojeći dekor ili onu koja je u suprotnosti s njim. Ako je vaš dekor lagan i elegantan, možete nastaviti u ovom stilu. Ali zašto ne isprobati nešto malo hrabrije i nabaviti crnu komodu koja će privući pozornost i dodati malo "težine" sobi?

Ako ste u nedoumici, zapamtite da klasičnim izgledom nikada ne možete pogriješiti. 

Bijela komoda kraj ormara u sobi

Ako ne kupujete samo komodu, imate jedinstvenu priliku postići skladan i jedistven izgled u svojem domu razmišljajući o komadima namještaja iz iste kolekcije. 

 Tri komode u boji drveta
Komoda VEDDE 3 ladice divlji hrast
135,- €/kom.
179,- € /kom.
UŠTEDA 25%
Komoda VEDDE 5 ladica divlji hrast
150,- €/kom.
189,- € /kom.
UŠTEDA 21%

Saznajte više

Favoriti među ukrasnim kutijama i košarama

Favoriti među ukrasnim kutijama i košarama

Koji od ovih 5 ormara idealno odgovara vašem lifestyleu?

Koji od ovih 5 ormara idealno odgovara vašem lifestyleu?

Vodič: kako odabrati vitrinu

Vodič: kako odabrati vitrinu

Savjeti kako najbolje organizirati knjige

Savjeti kako najbolje organizirati knjige