Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
serija namještaja VANDSTED

U fokusu: minimalistička serija namještaja VANDSTED

Bambus je veoma popularan materijal namještaja. Priuštiv je i ima egzotičan izgled koji se odlično nadopunjava sa skandinavskim stilom koji mi u JYSKu obožavamo.


Dodajte poseban nordijski štih svakoj svojoj sobi našom serijom VANDSTED, ocijenjenom s 4 zvjezdice. Serija se sastoji od raznih proizvoda: praktične klupice, uskog konzolnog stolića, dekorativnih ljestvi, složive vješalice, korisnih polica te noviteta: elegantnog noćnog ormarića.


Svi proizvodi napravljeni su od bambusa kao najvažnijeg materijala, u nekim slučajevima u kombinaciji s pločama medijapana srednje gustoće. Veoma smo ponosni na činjenicu da su svi proizvodi u JYSKu ocijenjeni u prosjeku s 4 zvjezdice ili više. Pogledajte nekoliko komentara naših kupaca s JYSK.hr.

“Funkcionalan i predivan”

U seriji VANDSTED možete naći konzolni stolić, idealan za hodnik ili druge sobe s ograničenim prostorom. Donja polica savršena je za časopise, košare za kape, rukavice ili druge stvari. Jedan od naših kupaca na JYSK.hr napisao je: 


“Funkcionalan i predivan. Savršen dekorativni komad namještaja s funkcijom.”


“Ova je klupa ispunila moja očekivanja”

Klupa VANDSTED ima udobno sjedalo s izdržljivom navlakom te mjestom za organizaciju i odlaganje stvari. Kupac ove klupe izjavio je sljedeće na JYSK.hr: 


“Jako sam sretan. Ova je klupa ispunila moja očekivanja.”

 

“lagano se sastavlja”

Vješalica za odjeću VANDSTED ujedno je i dekorativna i praktična. Kada je ne koristite, može se složiti i odložiti iza vrata ili drugdje. Na JYSK.hr jedan je kupac podijelio sljedeće:


“Vješalica je predivna i lako složiva. Preporučam je (bolja je od metalne). Nema problema s internet kupovinom i dostavom.”


“Izvrstan dizajn i kvaliteta”

Ova polica je elegantna i laka za premještanje po želji. S tri police imat ćete mjesta za knjige, kutije i ostalo. Na JYSK.hr kupac je ostavio sljedeću recenziju: “Odličan dizajn i kvaliteta”. 


“Jako sam zadovoljna” 

Naslonite na zid ili montirajte i postavite. Dekorativne ljestve VANDSTED su savršene, bilo za elegantno spremanje odjeće, viseće biljke ili sve ostalo što želite izložiti. Kupac je komentirao na JYSK.hr: 


“Lako složive, izgledaju dobro u sobi. Smjestili smo ih u spavaću sobu te ih koristimo za odjeću. Vrlo sam zadovoljna.”


Noćni ormarić VANDSTED nov je u našem asortimanu (dostupan na JYSK.hr od 26. srpnja te u trgovinama od 9. kolovoza) pa ga još nitko nije imao priliku ocijeniti. Vjerujemo da će se uklopiti s ostalim proizvodima iz naše serije VANDSTED. 

 

 

Komentari potječu iz sljedećih JYSK zemalja: Danska, Švedska, Norveška, Finska, Poljska, Češka, Mađarska, Slovačka, Nizozemska, Slovenija, Ujedinjeno Kraljevstvo, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Ukrajina, Rumunjska, Bugarska, Grčka, Belgija i Irska. 


Noćni ormarić ne računa se u prosjek jer je novi proizvod dodan seriji u srpnju 2019. 


Imate li u svom domu neki proizvod iz serije VANDSTED? Recite nam svoje mišljenje u komentarima. 

 

Saznajte više

Favoriti među ukrasnim kutijama i košarama

Favoriti među ukrasnim kutijama i košarama

Odaberite savršenu komodu

Odaberite savršenu komodu

Koji od ovih 5 ormara idealno odgovara vašem lifestyleu?

Koji od ovih 5 ormara idealno odgovara vašem lifestyleu?

Vodič: kako odabrati vitrinu

Vodič: kako odabrati vitrinu