Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 €/3767,25 kuna ili više je besplatna! Zbog promjene skladišnog centra moguća su kašnjenja isporuka do 10 radnih dana. Ispričavamo se i zahvaljujemo na razumijevanju

Modularna garnitura na velikoj terasi

Jedna vrtna garnitura - brojne mogućnosti slaganja

Uz modularnu vrtnu garnituru  RAVNDRUP možete složiti pravi lounge set po svojoj mjeri, koji će se besprijekorno uklopiti na vaše dvorište ili terasu. Sastoji se od 3 različita komada namještaja - modula:

  • centralni modul,
  • kutni modul,
  • lounge stol.

Modularna vrtna garnitura RAVNDRUP pruža vam neograničene mogućnosti kombiniranja i slaganja da biste s lakoćom prenamijenili svoje dvorište ili terasu, u skladu s trenutačnim potrebama sjedenja i broja ljudi.

Brojne kombinacije

Modularna garnitura sa stolovima u dvije kombinacije
Lounge centralni modul RAVNDRUP natur
165,- €/kom.
229,- € /kom.
1243,19 kn /kom.1725,40 kn /kom.
UŠTEDA 28%
Lounge kutni modul RAVNDRUP natur
175,- €/kom.
249,- € /kom.
1318,54 kn /kom.1876,09 kn /kom.
UŠTEDA 30%


Sastavite onoliko srednjih modula koliko želite i dovršite kutnim modulom. Ili ostavite kraj otvoren za lakši pristup udobnim sjedalima.

Napravite kauč za sjedenje u obliku slova U i postavite jedan ili dva stolića za sjedenje u sredinu ako imate veliku obitelj. RAVNDRUP vam omogućuje da okupite svoje najmilije za društvene igre, hladna pića i ugodno čavrljanje na terasi.

Ideje za manje dvorište, terasicu ili balkon

Modularna garnitura sa stolovima u dvije kombinacije za manji prostor
Lounge stol RAVNDRUP Š70xD70 natur
125,- €/kom.
169,- € /kom.
941,81 kn /kom.1273,33 kn /kom.
UŠTEDA 26%
Lounge centralni modul RAVNDRUP natur
165,- €/kom.
229,- € /kom.
1243,19 kn /kom.1725,40 kn /kom.
UŠTEDA 28%


S manjim vanjskim prostorom možda biste se htjeli ograničiti na jedan ili dva mala kauča, koji se sastoje od samo 2 modula. S RAVNDRUP kutnim modulima možete stvoriti osjećaj istinske, udobne sofe. Srednje module malo je lakše spojiti kako bi se stvorio mekani dnevni krevet ili ležaljka za sunčanje. Stavite jedan od stražnjih jastuka ispod glave i zavalite se s omiljenom knjigom ili časopisom.

 

Srednji i kutni moduli RAVNDRUP imaju čelični okvir te sjedalo i naslon. Dolaze s luksuznim jastucima s izdržljivom, strukturirano tkanom poliesterskom navlakom. Kutni modul ima 2 jastuka za leđa. Uključene su stezaljke za lako učvršćivanje modula.

Saznajte više

Prednosti okruglih vrtnih stolova

Drveni vrtni setovi za vaše dvorište ili balkon

U centru pažnje: kolekcija UGILT

Odaberite pravi vrtni stol