Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 € ili više je besplatna!

 Inspiracija uz izvrsne ponude - uštedite do 60%! > 

Modularna garnitura na velikoj terasi

Jedna vrtna garnitura - brojne mogućnosti slaganja

Uz modularnu vrtnu garnituru  RAVNDRUP možete složiti pravi lounge set po svojoj mjeri, koji će se besprijekorno uklopiti na vaše dvorište ili terasu. Sastoji se od 3 različita komada namještaja - modula:

  • centralni modul,
  • kutni modul,
  • lounge stol.

Modularna vrtna garnitura RAVNDRUP pruža vam neograničene mogućnosti kombiniranja i slaganja da biste s lakoćom prenamijenili svoje dvorište ili terasu, u skladu s trenutačnim potrebama sjedenja i broja ljudi.

Brojne kombinacije


Sastavite onoliko srednjih modula koliko želite i dovršite kutnim modulom. Ili ostavite kraj otvoren za lakši pristup udobnim sjedalima.

Napravite kauč za sjedenje u obliku slova U i postavite jedan ili dva stolića za sjedenje u sredinu ako imate veliku obitelj. RAVNDRUP vam omogućuje da okupite svoje najmilije za društvene igre, hladna pića i ugodno čavrljanje na terasi.

Ideje za manje dvorište, terasicu ili balkon


S manjim vanjskim prostorom možda biste se htjeli ograničiti na jedan ili dva mala kauča, koji se sastoje od samo 2 modula. S RAVNDRUP kutnim modulima možete stvoriti osjećaj istinske, udobne sofe. Srednje module malo je lakše spojiti kako bi se stvorio mekani dnevni krevet ili ležaljka za sunčanje. Stavite jedan od stražnjih jastuka ispod glave i zavalite se s omiljenom knjigom ili časopisom.

 

Srednji i kutni moduli RAVNDRUP imaju čelični okvir te sjedalo i naslon. Dolaze s luksuznim jastucima s izdržljivom, strukturirano tkanom poliesterskom navlakom. Kutni modul ima 2 jastuka za leđa. Uključene su stezaljke za lako učvršćivanje modula.

Saznajte više

FSC® oznaka jamči namještaj iz održivih šuma

Evo kako urediti natkriveni vanjski prostor

Prednosti okruglih vrtnih stolova

Drveni vrtni setovi za vaše dvorište ili balkon