Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 €/3767,25 kuna ili više je besplatna! Zbog promjene skladišnog centra moguća su kašnjenja isporuka do 10 radnih dana. Ispričavamo se i zahvaljujemo na razumijevanju

GOLD madrac i oznaka za GOLD madrac s desne strane

Isprobajte naš GOLD madrac. Imate 100 dana za donošenje odluke

ZATO ŠTO JE DOBAR I KVALITETAN SAN KLJUČAN ZA ZDRAV I SRETAN ŽIVOT

 

Obično je potrebno nekoliko tjedana za navikavanje na novi madrac, no da bismo se uvjerili da madrac kupujete s povjerenjem, dajemo vam 100 dana da isprobate svoj novi GOLD madrac - ako niste 100% zadovoljni njime, mi ćemo ga uvijek zamijeniti s osmijehom.

  • Madrac jednostavno vratite uz priložen račun u JYSK trgovinu i odaberite drugi. Jednostavno je - ali vraćeni madrac madrac mora biti čist, u dobrom stanju, neoštećen te ste morali koristiti nadmadrac ili zaštitu za madrac dok ste ga testirali.
  • Ako želite napredniji madrac, odaberite skuplji, no tada plaćate razliku u cijeni.
  • Ako odaberete jeftiniji madrac, razliku u cijeni možete dobiti u gotovini ili potrošiti iznos na druge izvrsne ponude u JYSKu.

Garanciju od 100 dana za isprobavanje madraca i donošenje odluke dobivate pri kupovini jednog GOLD madraca, što ne uključuje posebno kupljeni nadmadrac. Za više informacija, upitajte osoblje u vama najbližem JYSKu.

Saznajte više

Kako alkohol utječe na spavanje

Kako odabrati pravu veličinu posteljine?

Kako odabrati pravi madrac ako imate bolove u leđima

Zašto zijevamo?

Pronađite vama najbližu JYSK trgovinu

Za pomoć i savjete obratite se JYSK zaposlenicima, otkrijte naš široki asortiman proizvoda.