Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 €/3767,25 kuna ili više je besplatna! Zbog promjene skladišnog centra moguća su kašnjenja isporuka do 10 radnih dana. Ispričavamo se i zahvaljujemo na razumijevanju

Dekoracije i namještaj za interijet u tonovima bordo boje

Boja godine 2023.

Pantoneova boja godine 2023. živahna je i dinamična ”Viva Magenta” – ružičasto-ljubičasto-crvena, prirodna varijanta. Proizlazi iz crvene, a bez agresivnosti i dominacije nijansa je puna snage, hrabrosti i radosti. Baš ono što svijet treba nakon nekoliko godina obilježenih neizvjesnošću i nemirom.

Stručnjaci za boje američke tvrtke Pantone svake godine proglašavaju boju godine. Njihov odabir postaje trendi boja i velika inspiracija za dizajnere diljem svijeta.

Uz ovogodišnju boju, Pantone je odabrao onu koja je "odvažna, pozitivna i uključuje sve".

Vaš dom također može imati koristi od jake, jarke boje "Viva Magenta" i njoj srodnih nijansi. Iako može privući previše pozornosti na tepihu ili kauču, ova je boja idealna na dekornim predmetima za uređenje doma, poput jastuka i vaza. Kombinirajte je s nijansama pijeska, ljubičaste, khaki ili sive pa stvorite uravnotežen izraz koji će pristajati svakom domu.

Saznajte više

Dočekajte ljeto uz trendi boje

Pokloni za Majčin dan

Pozovite toplinu proljeća u svoj dom

Ideje za kreiranje osobnog zida sa slikama