Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna/331,81 € ili više je besplatna! Dostava prije Božića? Naručite online najkasnije do 14. 12. 2022.

9 savjeta za uštedu energije ove zime

9 savjeta za uštedu energije ove zime

Razmišljate li kako ove zime smanjiti račun za grijanje? Postoji nekoliko stvari koje možete učiniti da vam bude toplo u dnevnom boravku i spavaćoj sobi. Sastavili smo popis od 9 savjeta kako se zimi ugrijati te istodobno dodati novi stilski štih svojem domu.

9. Okružite se hyggeom

White armchair and pouffe in teddy upholstery in a stylish living room


Mekan i udoban namještaj, kao što je fotelja s popularnim teddy uzorkom, stvara osjećaj topline i udobnosti koji vas mogu potaknuti da malo smanjite grijanje.

8. Ogrnite se toplom dekom

Multi-coloured and beige throws

Stavite mekanu deku na svoju fotelju tako da sve bude spremno za trenutak da se sklupčate uz dobru knjigu, časopis ili svoju omiljenu TV-seriju.

7. Utoplite se uz vrući napitak

Teapot, mug and bowls

Ugodna, topla šalica čaja ili kakaa može vas zagrijati kako iznutra tako i izvana. A hladne ruke zagrijte držeći šalicu.

6. Ostanite u toplome i nakon tuširanja

Bathrobes in a bathroom

Čak i brzo tuširanje može pomoći da se osjećate ugodno i toplo. Pobrinite se da tako i ostane s kućnim ogrtačem koji ćete obući čim se obrišete ručnikom. Također držite svoje omiljene papuče na dohvat ruke.

5. Stvorite udobnost u domu dekorom u toplim bojama

Cushion, vase and candlestick on a sideboard

Određene boje mogu izazvati osjećaj topline. Njih nazivamo “toplim bojama”; to su smeđa, crvena, narančasta i žuta, a i njihove različite nijanse podsjećaju nas na sunce i ognjište. Upotrijebite ih u svojem dekoru kako biste postigli topao i privlačan osjećaj.

4. Upalite svijeće

Candles in candlesticks in a windowsill

Svijeće neće zagrijati prostoriju ni uštedjeti na energiji, ali gledajući titravi plamen ipak će vam biti toplo. Također možete koristiti LED svijeće ako preferirate sigurnu i zdravu alternativu, o kojoj se ne morate pretjerano brinuti.

3. Zavjese umanjuju prodor hladnoće u vaš dom

Curtains used as room dividers between a dining room and a living room

Ako prije spavanja navučete zavjese ili spustite rolete, možete smanjiti propuh i gubitak topline kroz prozore. Zavjese se također mogu koristiti za pregrađivanje sobe. Pročitajte više o tome kako možete promijeniti svoj dom s pomoću zavjesa.

2. Dodajte tepihe na hladne podove

Dining room with dining table and chairs on rug

Tepisi dodaju dodatni sloj izolacije podu, koji sprječava osjećaj hladnoće i čine dom toplijim. U mnogim slučajevima tepisi će također pružiti mekanu površinu koja je ugodnija za vaša stopala nego hladan pod.

1. Osigurajte toplinu u hladnim, zimskim noćima

Ništa vam ne može pokvariti san kao cvokotanje zubima. Zato nabavite lijep, topao zimski poplun koji će zadržavati vašu toplinu noću kako biste se mogli probuditi puni energije i spremni za sve što novi dan donosi.

 

 

Saznajte više

U centru pažnje: kolekcija EGELEV

Koja tkanina će vas najbolje ugrijati?

Istaknute lampe novog asortimana

Preuredite svoj dom uz višenamjenske zavjese

Pronađite vama najbližu JYSK trgovinu

Za pomoć i savjete obratite se JYSK zaposlenicima, otkrijte naš široki asortiman proizvoda.