Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 €/3767,25 kn ili više je besplatna! Moguća su kašnjenja u dostavi.  Dostava prije Božića? Kreirajte svoju online narudžbu do 11. 12.

 

Unutrašnje aktivnosti za djecu

7 savjeta za aktivnosti u kući za djecu ove jeseni

Kako je sve mračnije i hladnije, provođenje vremena vani se čini sve manje privlačnim. Sva sreća pa postoji toliko zabavnih aktivnosti koje možete raditi unutra! Sastavili smo listu zabavnih aktivnosti za djecu i odrasle: 

1. Pravljenje kolača

Za početak: budite kreativni u kuhinji. Ispecite kolače i zabavite se glazurom i čokoladnim mrvicama. Na ovaj način imat ćete ukusne zalogaje pri ruci za ostatak dana dok se igrate, čitate itd. 

2. Pretvorite blagovaonicu u mjesto za igru

Zašto ne biste iskoristili prostor ispod blagovaonskog stola za tajno skrovište? Uzmite par dekica, puno jastučića, madrac, lampice, pozovite najboljeg prijatelja i pripremite grickalice. Klasična aktivnost koja je uvijek zabavna! LED lampice koje rade na baterije su praktična alternativa osvjetljenju tajnog skrovišta. LED žaruljice također održavaju sigurnu temperaturu i manje ćete se petljati s kablovima. 


3. Napravite poligon s preprekama

Jastučiće, prekrivače i mali namještaj koje ste već koristili za skrovište možete upotrebiti i za stvaranje poligona s preprekama na kojem će djeca skakati s jednog mjesta na drugo, puzati ispod stola, preko fotelja i kroz tunel napravljen od stolica. Upotrijebite svoju maštu i pozovite djecu na potragu kroz džunglu, napuštenu tvornicu ili bilo gdje drugdje. Možete kombinirati ovaj savjet sa savjetom broj 4. 

4. Potraga za blagom

Sakrijte male tragove po kući koji će djecu držati zauzetom duže vrijeme. Osmislite zadatke i zagonetke i rasporedite ih u timove.  U “kovčegu s blagom” na kraju igre ostavite njihove najdraže slatkiše. 


5. Igrajte društvene igre ili igre na karte

Postoji dosta zanimljivih društvenih igara za sve uzraste. Izaberite svoju najdražu i posvetite cijeli dan igranju. Veliki stol je otvorena pozivnica za zabavu, uživanje u ukusnim grickalicama i uživanju u zajedničkoj kreativnosti. 


Učinite čišćenje lakšim tako što ćete imati posebno mjesto za spremanje igara, pribora za crtanje i drugih sitnica u svojoj dnevnoj sobi. Nemate igre pri ruci? Igrajte igru pogađanja, npr.  “Dvadeset pitanja”.

 

6. Dobra knjiga može spasiti dan

Idite u knjižnicu i odaberite knjige različitih žanrova za djecu. Kada se vratite kući, kreirajte kutak za čitanje na kauču s jastučićima i prekrivačima. Obujte svoje debele čarape i izgubite se u svijetu bajki, basni ili znanstvene fantastike. 

7. Pogledajte film 

Filmske večeri su obično uspješne – čak i ako se događaju popodne. Uređaji za projekciju olakšavaju gledanje (ako se uspijete dogovoriti što ćete gledati). Pripremite zdjelu kokica i uživajte! 

Koje su vaše najdraže aktivnosti s djecom kad zahladi? Pišite nam u komentarima i inspirirajte druge. 

Saznajte više

Zavolite stil japandi uz seriju SOLLERUP

Uljepšajte svoj dom namještajem od ratana

Zavjese vam mogu pomoći u zaštiti od buke, topline i hladnoće

U centru pažnje: serija LIMFJORDEN