Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 €/3767,25 kuna ili više je besplatna! Zbog promjene skladišnog centra moguća su kašnjenja isporuka do 10 radnih dana. Ispričavamo se i zahvaljujemo na razumijevanju

Vrtne stolice s različitim bojama na osunčanoj terasi pored mora

Vrtni namještaj u veselim bojama

Došlo je vrijeme za namještaj koji mami osmijeh na lice kako u zatvorenom, tako i na otvorenom prostoru. Jednostavan način za dodavanje malo energije u vaš eksterijer je odabir šarenog vrtnog namještaja i dekoracija koje će zasigurno unijeti život na vašu terasu, balkon ili u vaš vrt.

Četiri vrtne stolice u različitim bojama na plaži


RAVNEBAKKE vrtna stolica je dostupna u različitim bojama i obnovit će izgled vašeg vanjskog prostora. Posebno smo oduševljeni žutom stolicom. Ako nije sunčano, ova stolica će sigurno dodati sjaj svakom prostoru.

 
Moderna vrtna lounge stolica

Osim što je vrlo udobna za sjedenje, UBBERUP lounge stolica je i divnog okruglog oblika, prozračnog modernog dizajna i dolazi u novim, pomalo zagasitim bojama: zelena, siva, crvena i žuta. UBBERUP lounge stolica je dostupna i u crnoj boji, tako da možete postići i klasičan izgled, a i zaigrani ako dodate jednu ili dvije stolice u drugoj boji.  

Četiri lounge vrtne stolice u raznim bojama na plaži


Ako idete na plažu, obavezno pronađite svoje mjesto nakon osvježavajućeg odlaska u more. Lako je prepoznati MARMA ručnik za plažu, s prugama u bijeloj, sivoj, "mint" i ljubičastoj boji. 

Lounge vrtne stolice na plaži s velikim ručnicima za plažu prebačenim preko naslona za leđa

 


Ovdje pronađite još trendova za uređenje eksterijera u 2020. 

Veliki suncobran retro izgleda

KATTEGAT suncobran ima retro izgled koji vas vraća nazad u bezbrižni život na plaži. Možete stvoriti taj isti radosni osjećaj ljetovanja i u vašem vrtu, na terasi ili balkonu.

Tri velika suncobrana na plaži


Ne zaboravite na vaše najmlađe

Vaša djeca će zasigurno cijeniti vrtne stolice LEKNES koje su prave veličine za njih. Napravite dječiji kutak na terasi i pustite mališane da uživaju u mirnom vremenu na suncu uz hladno piće – baš kao i odrasli.

Dječije složive stolice na plaži sa čašama za sok ispred svake od njih


S ALF čašama koje su dostupne u 3 različite boje, nećete imati problema razlikovati čija je čija čaša.

Tri čaše sa slamkom u raznim bojama u pijesku na plaži


Sada je na vama da stvorite razigran, ali skladan izgled u vašem vrtu, na terasi ili balkonu. Uz puno različitih boja dobivate svježi i veseli prostor, a također možete odabrati samo nekoliko boja za stvaranje klasičnog izgleda s malo ličnog dodira.

 

 

Saznajte više

Poboljšajte svoj vanjski prostor paviljonom

Božićne lampice: sigurnosni savjeti

Jedna vrtna garnitura - brojne mogućnosti slaganja

Vodič: odaberite idealne tegle za cvijeće

Pronađite vama najbližu JYSK trgovinu

Za pomoć i savjete obratite se JYSK zaposlenicima, otkrijte naš široki asortiman proizvoda.