Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Vrtni set s teglama, jastucima i dekama u dva različita stila

Trendovi za uređenje eksterijera 2020. godine

Datum:

Kategorija: Vrt

S novom sezonom dolaze nove boje, modeli i različiti oblici dekora. Ovo ljeto nije iznimka. Na temelju trendova koje zovemo MIDSOMMER i MY SPACE pozivamo vas u dva različita svijeta dizajna vrta i balkona.

MIDSOMMER trend

MIDSOMMER je trend za interijere i eksterijere. Stvara želju da ostavite sve digitalne uređaje te se fokusirate samo na postojanje i življenje u trenutku. Zar postoji bolje mjesto za to od vrta i balkona?

Lounge namještaj s vazama, fenjerima i jastucima


U MIDSOMMER trendu, istaknuti su materijali i uzorci iz prirode. Vrtna garnitura LJUNGHUSEN ima jednostavan, čist izgled koji najbolje to opisuje. Napravljen je od poli ratana koji je otporan na vremenske nepogode i potrebna mu je mala doza održavanja. Kombinirajte to s jednostavnim oblicima kako biste stvorili opuštenu atmosferu koja je karakteristična za MIDSOMMER. Na primjer, SIVHAUK ili TOMMY fenjeri su odličan primjer. Na to dodajte ukrasni jastuk s prirodnim uzorkom kao što je AMARYLLIS te za kraj upotpunite dizajn s dekom kao što je STRANBEDE i vaša terasa će definitivno privući poglede.


MY SPACE trend

MY SPACE je trend za razmaziti samog sebe: Samo kada si nešto sebi, možes biti nešto nekom drugom. MY SPACE kreira utočište gdje se možete fokusirati i uživati u trenutku. Trend je također namijenjen za smanjivanje nereda, odnosno za čišćenje prostora kako biste imali više mjesta za ostale stvari. Koje je bolje mjesto za to od otvorenog prostora, vrta ili balkona?

Lounge namještaj s teglama, lampom, fenjerima i jastucima


Wellness i relaksacija su ključne riječi. Vrtna garnitura SMYGEHUK sa stolicama i kaučima vas poziva da se naslonite i uživate u toplom ljetnom danu. Materijali koji definiraju ovaj trend su drvo i beton kao kod tegle ILDROVFLUE koja se kombinira sa staklenom vazom VICTOR. Oblici i dizajni kao kod DUNHAMMER jastuka ili kod SYRSA tegle za cvijeće su također dio ovog trenda. Dodajte par VILLMOREL jastuka plave boje i LINNEA deku u prašnjavoj ljubičastoj boji i savršeno ste opisali MY SPACE.