Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 € ili više je besplatna!

Slavimo rođendan - do -65% >

Tri različite vrste stolica i uredskih stolova za home office

Vodič: kako odabrati uredsku stolicu za home office

Kad idete u kupovinu nove uredske stolice, treba uzeti u obzir neke od ovih stvari: kakvu vrstu materijala preferirate? Umjetnu kožu lako je očistiti, ali tkanina ili mreža mogu biti ugodnije - pogotovo tijekom toplih razdoblja. Kakav oslonac za leđa želite/trebate? Imate li posebnu sobu kao ured ili želite da se vaša nova uredska stolica uklopi u namještaj vaše blagovaonice ili dnevnog boravka? U ovom blogpostu vodimo vas kroz različite mogućnosti uredskih stolica koje možete pronaći u JYSKu.

Prave uredske stolice

Želite li sjediti - i osjećati se - kao šef? Tada je TJELE stolica za vas. S visokim naslonom, podstavljenim sjedištem i naslonima za ruke, to je vrhunski izbor uredske stolice. TJELE je prilagodljiva po visini i izuzetno je udobna tijekom duljih razdoblja sjedenja. Površina je od umjetne kože, a lako se čisti i održava.

Crna uredska stolica za uredskim stolom

SKODSBORG ima sličan izgled kao i TJELE, ali je od tkanine, koja može malo bolje prijanjati uz noge i leđa kada sjedite dulje vrijeme. Stolica SKODSBORG je također dostupna i u crnoj boji.

Uredska stolica od sive tkanine za uredskim stolom

ASPERUP je mrežasta uredska stolica koja će vas iznenaditi svojom udobnošću. Mreža je prozračan materijal koji je vrlo ugodan tijekom ljetnih mjeseci, ali i u ostatku godine pruža prozračnost uz udobnost.

Mrežasta uredska stolica za crnim podesivim stolom

Moderne uredske stolice

Ako nemate posebnu radnu sobu već radite iz dnevne sobe, možda biste više voljeli stolicu koja bi se uklopila u uređenje kompletnog boravka. SNEDSTED je moderan izbor - uredska stolica podesiva po visini, od umjetne kože s kromiranim postoljem.

Bijela uredska stolica za uredskim stolom s ladicom i prostorom za odlaganje

Uredska stolica JONSTRUP odgovara našim blagovaonskim stolicama iste serije, pa ako ih imate i oko blagovaonskog stola, možete stvoriti ujednačen izgled u svojem domu.

Moderna uredska stolica od umjetne kože boje konjaka uz elegantan uredski stol

ABILDHOLT je ergonomska uredska stolica od sive tkanine, podesive je visine i ima udobno sjedište. Naslon je oblikovan tako da podupire leđa kada sjednete.

Uredska stolica s materijalom od tkanine uz podesivi uredski stol kraj prozora


Gaming stolice

Ako ste strastveni igrač kompjuterskih igrica, važno je voditi računa o položaju tijela tijekom dugih igraćih sesija. Namjenska gaming stolica mogla bi biti prava za vas. Jedna od opcija je udobni HAVDRUP koji se može podesiti po visini, a ima funkciju postupnog naginjanja za ublažavanje povratnog pritiska tijekom višesatnog igranja igrica.

Gaming stolica i kompjuterski stol

 

Saznajte više

Kako urediti radni prostor u vašem domu

Kako urediti radni prostor u vašem domu

Ideje za božićne poklone za nju i njega

Ideje za božićne poklone za nju i njega

Crna gaming stolica s LED svjetlima

Crna gaming stolica s LED svjetlima

Igrajte u stilu s LED gaming stolom HALDUM

Igrajte u stilu s LED gaming stolom HALDUM