Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

BESPLATNA DOSTAVA online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više!

THE THINKER

Napravite mjesta za svoje misli uz The Thinkera

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: dizajn interijera, NEW TRENDS, dekoracije

Dobro došli u miran ugođaj trenda koji zovemo THE THINKER.

Uz naglašenu jednostavnost i harmoniju, trend THE THINKER temelji se na klasičnom skandinavskom minimalizmu. Stvorite svoje mirno okruženje: kreirajte svoj kutak za promišljanje i uživajte u trenutku. Zavalite se u udobnost fotelje POMOSE uz omiljeno štivo ili se jednostavno prepustite svojim mislima.


Prevladavaju plava, siva i crna boja, bez oštrih kontrasta koji odvlače pažnju. Bezvremenske, usklađene nijanse ujedinjuju kombinacije modernog i tradicionalnog da bi stvorile kutak za promišljanje.

Ukrasite zid policom HEJLSMINDE i nemojte se bojati ostaviti slobodnog mjesta u prostoru da bi vam se oči odmorile. Osvijetlite tamni kutak metalnom svjetiljkom HELGI u bijeloj boji.


Fokusirajući se na čiste linije i geometrijske elemente, ovaj trend pruža miran ugođaj uz suvremen skandinavski stil. Metal, staklo, keramika i drvo kombiniraju se da bi kreirali elegantan izgled.

Postavite klupu AALBORG u hodnik ili dnevnu sobu. Ne samo da ćete imati prostor za sjedenje, već će se ispod klupe stvoriti mjesto za pohranu - upakirano u predivne kutije HAAGEN.


Stvorite opuštajući prostor u spavaćoj sobi, toliko lijep i udoban da možete tamo provesti cijeli dan. Pogledajte kako idealno posteljina KATJA odgovara okviru kreveta KONGSBERG u ovom primjeru:


THE THINKER je jedan od tri JYSK trenda ove sezone. JYSKov dizajnerski tim pomno je odabrao proizvode koji odgovaraju svakom trendu. Dopustite da vas inspiriraju i druga dva trenda: CREATIVE MIND i HUMAN NATURE.