Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 € ili više je besplatna!

Slavimo rođendan - do -65% >

Unutrašnjosti ormara HAGENDRUP, JENSLEV i FREDENSBORG

Koji od ovih 5 ormara idealno odgovara vašem lifestyleu?

Pri odabiru modernog ormara za vaš dom vaš je prvi prioritet da se pobrinete da se uklapa na mjesto gdje ga želite staviti. Izgled i boja također su važni faktori, ali interijer ormara često je predvidiv. Zašto ne dopustite svojem životnom stilu i vašem ukusu da definira vaš izbor ormara? Jeste li zaljubljenik u modu, štedljivi kupac ili dijelite ormar s nekim drugim? Dopustite nam da vas vodimo do vašeg idealnog ormara.

1. Moderni ormar za cijelu obitelj

Naša preporuka: ormar HAGENDRUP s 3 vrata

Ako volite šoping i kupujete puno odjeće, potreban vam je vrlo prostran ormar. Jeste li kolekcionar odjeće, cipela i modnih detalja te svake sezone dodajete nešto novo u svoj ormar? Ili živite s obitelji u malom stanu i dijelite isti ormar? HAGENDRUP ima mjesta za sve. Pospremite poslovna odijela i odjeću za svaki dan, štikle i gumene čizme.

2. Praktična ste osoba – ne idete u kupovinu ako ne morate

Naša preporuka: ormar JUNGEN s 2 vrata

Džemperi i čvrste tkanine najbolje se odlažu vodoravno na policama. Odjeća se neće zgužvati, a štedite na prostoru. Ako vam se većina odjeće sastoji od džempera i hlača, odgovarat će vam ormar JUNGEN s 2 vrata. Jedna je strana podijeljena u 5 odjeljaka, a druga ima vješalicu na koju možete staviti svoju jaknu, hlače itd. 

Ormar JUNGEN

3. Ormar koji dijelite s partnerom ili cimerom

Naša preporuka: ormar JENSLEV s 3 vrata

Ako dijelite ormar s partnerom, a oboje uglavnom nosite odjeću za posao kao što su košulja i cipele, oduševit će vas ormar JENSLEV s 3 vrata. Ormar ima vješalice za oboje na koje možete objesiti formalnu odjeću, a police u sredini možete dijeliti. 

Ormar JENSLEV
Ormar JENSLEV 145x176 hrast
175,- €/kom.
219,- € /kom.
UŠTEDA 20%

4. Obožavate cipele?

Naša preporuka: ormar MANDERUP s 3 vrata

I vi zavidite Carrie Bradshaw na njezinom „walk-in“ ormaru? Mnogi dijele takvu strast za cipelama, baš poput glavne glumice poznate serije Seks i grad. S 9 odjeljaka, od kojih je šest na dnu, ormar MANDERUP savršen je za ovisnike - i ovisnice o cipelama. To je jedan od rijetkih ormara koji ima police pri dnu ormara, što ga čini idealnim za odlaganje kutija za cipele. U srednjim odjeljcima možete držati odjeću koja se lako slaže, a vješalice na svakoj strani su za jakne, haljine, košulje ili odijela.

Ormar MANDERUP

5. Za prave ljubitelje mode

Naša preporuka: ormar FREDENSBORG s 4 vrata

Ormar FREDENSBORG s 4 vrata idealan je za elegantne haljine, "pencil" suknje, kožne jakne, sve vrste hlača, majica, poslovnu odjeću, deblje džempere, košulje itd. Sa svakom novom sezonom i novim valom trendova i popusta vaš ormar treba biti spreman za pohranjivanje novih komada odjeće. Rješenje je velik i organiziran ormar FREDENSBORG s 4 vrata. Ima dio gdje možete držati svoje duge haljine ili suknje, hlače, jakne i košulje, i dva dijela s policama koje vam pomažu da odvojite odjeću. Dvije široke i niske ladice nude idealno odlaganje za dodatke kao što su čarape, šalovi itd.


Nadamo se da ćete pronaći idealan ormar za sebe!

Saznajte više

Vodič za odabir idealnih vrtnih stolica

Vodič za odabir idealnih vrtnih stolica

Favoriti među ukrasnim kutijama i košarama

Favoriti među ukrasnim kutijama i košarama

3 istaknute posteljine iz novog asortimana

3 istaknute posteljine iz novog asortimana

Uljepšajte svoju spavaću sobu novom posteljinom

Uljepšajte svoju spavaću sobu novom posteljinom