Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

UŠTEDITE DO 60% na odabranim kategorijama
Jastuk s uzorkom, smeđi tepih od umjetnog krzna i plava deka

Favoriti među tekstilima za dom

Datum:

Kategorija: Inspiracija, Dnevni boravak

TAGOVI: dekoracije, tekstil

Sara Højgaard Rasmussen naša je voditeljica kategorija za kućni tekstil, poput jastuka, posteljine, navlaka i tepiha, a budući da je u JYSK stigao novi asortiman, zamolili smo je da podijeli svoje favorite s nama. “Hladni i mračni mjeseci su pred vratima, i zaista se radujem što ću se zavaliti u fotelju s časopisom. Zato su moji favoriti ovog puta savršeni za stvaranje atmosfere udobnosti i hyggea “, započinje Sara.

Deka od umjetnog krzna ERANTHIS

Klupa s umjetnim krznom i jastucima od velura i umjetnog krzna

“Moram početi s dekom ERANTHIS. Ovo je sjajan primjer dizajna koji oponaša prirodu. Čini mi se kao da je „pravo krzno“, iako je zapravo umjetno ", kaže Sara i nastavlja:„Prilično je veliko i teško, što mu daje ekskluzivan dojam. Izvrsno će izgledati na vašoj kutnoj garnituri, ali možete je koristiti i na vašoj terasi ili balkonu tijekom nadolazećih hladnijih dana."

Deka je certificirana OEKO TEX-om i dostupna je u boji pijeska/bež i u plavoj boji. Možete je prati sa sličnim bojama na 30 stupnjeva.

Pogledajte favorite među dekoracijama i istaknute posteljine novog asortimana.

 Smeđi tepih STORMHATT

Dnevni boravak sa smeđim tepihom od umjetnog krzna, plavim kaučem i okruglim stolićima

”Možete li zamisliti kako je probuditi se nakon dobrog sna i odložiti noge na mekanu, bogatu površinu tepiha STORMHATT? Znam da ja mogu“, kaže Sara s blagim osmijehom. "To je tamnosmeđe umjetno krzno, a također će dobro izgledati u dnevnoj sobi ispod stolića ili bilo gdje drugdje gdje želite ublažiti minimalistički izgled ili jednostavno stvoriti mirnu i tihu atmosferu za opuštanje i odmaranje."
STORMHATT je širok 140 cm i dugačak 200 cm, s visinom od 7 cm.

Jastuk s uzorkom TOPPKLOKKE

Sivi kauč na razvlačenje s jastukom s uzorkom i okruglim stolom

“TOPPKLOKKE također zaslužuje dodatan spomen. Po mojem mišljenju ima gotovo azijski izgled koji stvarno može razbiti monotoniju jedne boje”, sugerira Sara. "TOPPKLOKKE je prilično velik jastuk kojim za svoj novac dobivate puno, jer je dio našeg koncepta UVIJEK NISKA CIJENA."
Pozadina je tamnosiva, a uzorak je kombinacija cvijeća i grafika, u skladnoj kompoziciji. Ima ruže po sebi koje daju ekskluzivan izgled.

Koji su vaši favoriti među novim proizvodima? Recite nam u komentarima!