Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Krevet s bež štepanom dekom i odgovarajućim jastucima za leđa u svijetloj spavaćoj sobi i slika Sare Rasmussen

Favoriti među tekstilima za dom

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: tekstil

Noviteti su stigli u naš asortiman jastuka, stolnjaka, deka i prostirki i sad su u našim trgovinama i na webu JYSK.hr. Sara Højgaard Rasmussen Voditeljica je naše kategorije kućnog tekstila pa smo je pitali za njezine favorite. “Odabrala sam tri različita proizvoda koji su korisni i vrlo dekorativni,” počinje Sara.

Tepih, podmetač i dječji jastuk iz linije ARISTEA

Štepana dekica, dječji jastuk i mekane igračke i umetak motiva

“ARISTEA je serija proizvoda koja se sastoji od tepiha, jastuka i podmetača s istim, slatkim motivom, koji zaista pristaje i djevojčicama i dječacima. Sviđa mi se što lav, zec, majmun, žirafa i medo mašu iz balona na vrući zrak i upuštaju u uzbudljivu pustolovinu. Boje su mirne i prigušene i ne kradu previše pažnje", kaže Sara.

Štep deka za krevet VALMUE

Krevet s štepanom dekom i odgovarajućim jastucima za leđa u svijetloj spavaćoj sobi

“Naše pamučne štep deke VALMUE vrlo su popularne - slušali smo naše kupce koji su tražili veću verziju, prikladnu za krevet. Za elegantan izgled u svojoj spavaćoj sobi imate bež pokrivač za krevet, jastuke u narančastoj ili maslinastozelenoj boji i bež jastuke za leđa, a sve iz iste serije. Boje naglašavaju skandinavski izgled koji volimo ovdje u JYSKu, a punjenje u jastucima ima GRS certifikat, što ih čini održivijim izborom,” kaže Sara.

Tepih od jute za ulaz FJELLSTARR

Juteni otirač pored fenjera

„U posljednje smo vrijeme značajno obnovili naš asortiman tako da ima za svakoga ponešto, a FJELLSTARR je izvrstan primjer“, kaže Sara. „Otirači za vrata od prirodnih materijala, kao što je juta, praktični su i dekorativni. Ručno tkani izgled čini ih prikladnima i unutar hodnika i izvan vašeg glavnog ulaza.”