Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Zeleni dani: VELIKA akcija do -70%
Okrugli stolnjak, veliki tepih od jute, veliki podni jastuk i slika menadžerice kategorija tekstila:  Sara Højgaard Rasmussen

Favoriti među tekstilima za dom

Datum:

Kategorija: Inspiracija, Dnevni boravak

TAGOVI: SCANDINAVIAN SENSE, tekstil

Jastuci, tepisi, ručnici i stolnjaci ono je o čemu Sara Højgaard Rasmussen stalno razmišlja. Ona je menadžer kategorije JYSK kategorije Kućanstva i odgovorna je za naš asortiman tekstila za dom. U naše trgovine i u webshop stižu novi proizvodi pa smo pitali Saru za njena 3 favorita među novim tekstilima ove sezone: „Naš novi asortiman tekstila zasnovan je na prirodnim bojama. Ove sezone želimo proizvode koji, poput prirode, ostaju moderni i uklapaju se u sve domove “, kaže ona i nastavlja s isticanjem 3 favorita.

BLOMME OKRUGLI STOLNJAK

Okrugli stolnjak u sivoj boji s geometrijskim oblicima , također dolazi u zelenoj i žutoj boji

“BLOMME je novi stolnjak u našem asortimanu, dostupan je u okrugloj i četvrtastoj verziji te u sivoj, zelenoj i žutoj boji. Ima ljetni izgled koji će vam uljepšati dan, dok će suptilan, klasičan uzorak, pomalo poput riblje kosti ili žilica na listu podignuti cijelu prostoriju”, sa smiješkom ističe Sara.

BLOMME se s bojama uklapa u kolekciju SCANDINAVIAN SENSE i savršeno se može iskombinirati s nekim od naših najprodavanijih okruglih blagovaonskih stolova, poput RINGSTED.

Pogledajte favorite među dekoracijama i istaknute posteljine novog asortimana.

GLORIOSA VELIKI TEPIH OD JUTE

Dnevni boravak s sivom garniturom i velikim tepihom od jute ispod stolića

“GLORIOSA je napravljen od jute i s ovim tepihom ispod stolića za kavu ili blagovaonskig stola dom dobiva izuzetno moderan i opušten izgled. Juta je biljka koja brzo raste, tepih je biorazgradiv i može se reciklirati. Možete ga koristiti unutra i vani. Dostupan je u dimenzijama 140x200 cm i 160x230 cm ”, kaže Sara.

FJELLFIOL VELIKI JASTUK ZA LEĐA

Velkiki podni jastuk ispod manjeg jastuka, deka. Podni jastuk dolazi i u sivojboji

„Jastuk za leđa FJELLFIOL ili klasični jastuci imaju presvlaku od pamučnog velura s mat površinom od već poznate velur kvalitete. Stvarno mi se sviđa nordijski izgled pamučnog velura, ali jednako je važno i punjenje jastuka od perja koje omogućuje FJELLFIOL-u da dugo zadrži oblik. Možete ga koristiti za sjedenje na podu, kao naslon za leđa kada čitate u krevetu, ili vani na terasi i balkonu. Dostupan je u sivoj i zelenoj boji, a presvlaka je periva", završava Sara prije nego što nas napusti s mislima na duge ljetne noći.

Novi proizvodi dostupni su u našem webshopu od 26. siječnja.

Koji su vaši favoriti među novim proizvodima? Recite nam u komentarima!