Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Cyber Monday - Uštedite 20-60%
Okrugli tepih od jute i jastuci za stolice različitih boja i dimenzija

Favoriti među tekstilima za dom

Datum:

Kategorija: Inspiracija, Dnevni boravak

Jastuci, tepisi, ručnici i stolnjaci ono je o čemu Sara Højgaard Rasmussen misli cijeli dan i sanja cijelu noć. Ona je menadžer kategorije JYSK kategorije Hometex i odgovorna je za naš asortiman tekstila za kuću. Online i u našim trgovinama stižu novi proizvodi pa smo pitali Saru za njena 3 favorita među novim proizvodima ove sezone: „Naš novi asortiman tekstila zasnovan je na prirodnim bojama. Ove sezone želimo proizvode koji, poput prirode, ostaju moderni i uklapaju se u sve domove “, kaže ona i nastavlja s isticanjem 3 proizvoda.

Multifunkcionalna štepana deka

Štepana deka na klupi sa jastukom i košarom
 

"Jedan od noviteta je VALMUE štepana deka od 100% pamuka. VALMUE je dostupan u žutoj i sivoj verziji i možete ga koristiti za prebacivanje preko kauča ili kao praktičan pokrivač za plažu. Volim jednostavan dizajn i vintage izgled, kao i činjenicu da je ovaj prekrivač izrađen za upotrebu, a ne samo kao komad dekora. "

Pogledajte i favorite među dekoracijama i istaknute posteljine novog asortimana.

Jastuci za stolice u zelenom i plavom veluru

Jastuci za stolice različitih boja i oblika na stolici i na podu prostorije

"Bez obzira na to gdje vam treba malo dodatne mekoće, HYBENROSE jastuci će se uklopiti. Velur kvaliteta i detaljna obrada, koji su prikladni bilo gdje u vašoj kući. I jako su udobni ", kaže Sara uz osmijeh. "HYBENROSE je dostupan u plavoj i sivoj boji, a boje se lako mogu kombinirati ili lijepo izgledati odvojeno."

Okrugli tepih od jute

Okrugli tepih na podu ispod klupe na kojoj se nalazi deka i jastuci

"Posljednje, ali ne i najmanje bitno, želim istaknuti okrugli tepih SANDELTRE. Svojim prirodnim materijalom od jute i pletenom pamučnom vrpcom, može poslužiti i kao ukrasni tepih ispod stola za kavu ili na vašoj terasi kao ugodana i praktičana podloga. Prirodni materijal i boja uklapa se u svaki prostor i točno znam gdje ću ga smjestiti u svojoj kući. "

Proizvodi su dostupni za prodaju u JYSK prodavnicama i online od 5. rujna 2020. 

Ponosni smo što svi tekstilni proizvodi u JYSK-u, odnosno proizvodi u kojima je najmanje 80% mase tekstil, udovoljavaju zahtevima OEKO-TEX-a, a velika većina tekstilnih proizvoda JYSK-a nosi OEKO-TEX Standard ocjenu 100.