Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Pegla na paru i stalak za odjeću

7 izvrsnih benefita vertikalne pegle na paru

Datum:

Kategorija: Ideje i savjeti

TAGOVI: njega odjeće, daske za glačanje, kućanstvo

Predstavljamo vam REIMER, peglu za odjeću za vertikalno peglanje, koja eliminira potrebu za standardnom peglom i daskom za peglanje. 

Niste sigurni koji su točno benefiti ove pegle? Izdvojili smo 7 najvećih prednosti korištenja vertikalne pegle na paru umjesto obične pegle. 

 1. Pegla ovog tipa produžit će trajanje vaše odjeće. Para služi za blago uklanjanje nabora i zbog toga će vaša odjeća duže trajati. 
 2. Konstantna para uklanja nabore. Korištenjem vertikalne pegle na paru imat ćete blaži pregib na odjeći, u usporedbi s vidljivim linijama i prijelazima koji nastaju uslijed korištenja obične pegle. 
 3. Može se koristiti za sav tekstil koji je namijenjen peglanju. Koristite vertikalnu peglu za sve - od odjeće preko stolnjaka i zavjesa. Peglu s drškom i dugačkim kablom lako možete koristiti po kući. 
 4. Korisnija je zbog mogućnosti vertikalnog i horizontalnog peglanja. Drška čini peglanje lakšim, koji god tekstil da je u pitanju. Ispeglajte svoju odeću dok je još na vješalici - brzo i jednostavno. 
 5. Osvježit će vašu odjeću bez pranja ili kemijskog čišćenja. Ovom peglom lako možete osvježiti komad tekstila bez ikakvog zagađivanja - koriste se samo voda i para.   
 6. Uklanja neugodne mirise i ubija 99,9 % bakterija. Ne samo da ovakva pegla eliminira rizike koji mogu nastati prilikom klasičnog peglanja (opekotine, nenamjerno gužvanje...), već para ubija većinu mikroba i bakterija, što pomaže u eliminiranju neugodnih mirisa. 
 7. Mala je i jednostavna za pohranu. Kompaktan dizajn vertikalnu peglu s drškom čini jednostavnom za prijenos i odlaganje. Možete je nositi sa sobom na putovanje da biste izbjegli izgužvanu odjeću iz kovčega.


Čišćenje parom sjajan je način da uštedite novac i sačuvate svoju odjeću u najboljem stanju. Para osigurava najsigurniji i najnježniji tretman tekstila, a odjeća dobiva prirodan izgled. Uz našu REIMER vertikalnu peglu na paru dobivate i dodatnu opremu:

 • Četkicu za tekstil koja usmjerava paru i omogućuje joj da prodre kroz tekstil. Zbog ovoga je jednostavnije i brže izravnati teže tekstile. 
 • Tekstilne stezaljke za zaglađivanje rubova i pojasa
 • Kuka za vješalicu 
 • Spremnik za vodu 

JYSK REIMER pegla je dostupna u našem webshopu od 16. 7., a u trgovinama od 7. 8. 2019.