Plahte za vašu bebu ili dijete

Djeci je potrebno puno odmora kako bi imali energiju za učenje i rast. Zato pri stvaranju lijepog i udobnog prostora za spavanje za svoje dijete morate uzeti u obzir brojne čimbenike. Jedan od najvažnijih u tom smislu je, naravno, podloga. Kada je madrac na mjestu, vrijeme je za odabir plahte. U trgovinama JYSK možete pronaći plahte za bebe i djecu koje su vam potrebne kako biste svom djetetu pružili udoban i mekan krevet.

Možete birati između nekoliko vrsta plahti za bebe i djecu, a svi modeli imaju oznaku Oeko-Tex. Standard Oeko-Tex jamči vam da su proizvodi ispitani na prisutnost sredstava za bojenje i kemikalija koje su štetne za zdravlje.

Možete kupiti plahte za bebe i djecu izrađene od pamuka, a osim toga imamo i vodootporne plahte za obje dobne skupine. Vodootporna plahta pričvršćuje se za madrac elastičnim trakama kako bi se zaštitio od noćnog mokrenja.

Pogledajte našu ponudu plahti za bebe i djecu na ovoj stranici ili posjetite vama najbližu JYSK trgovinu, gdje možete potražiti dobar savjet i preporuku.