Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Serija namještaja u stilu japandi od punog bora i nježnih, neutralnih boja

Zavolite stil japandi uz seriju SOLLERUP

Serija SOLLERUP je novija, ali već kultna serija namještaja u našem asortimanu. Serija hrabro prikazuje laganu, čvrstu borovinu u svojem punom sjaju s naglaskom na ekscentričnost, geometrijske oblike i čiste linije. Ovim aspektima serija skladno spaja prirodne materijale s neutralnim bojama – što se može vidjeti na sjedalu dnevnog kreveta – i zaštitni je znak popularnog stila japandi iz kojeg serija crpi svoju inspiraciju.

Što predstavlja stil japandi?

Japandi je filozofija dizajna koja spaja elemente skandinavske i japanske estetike. Naglašava minimalizam, jednostavnost, čiste linije i korištenje neutralnih boja, stvarajući skladan, smiren i mladenački interijer koji spaja eleganciju japanskog dizajna s funkcionalnim i udobnim aspektima skandinavskog dizajna.

Iako se možda samo čini kao moderna, trendi riječ, spoj skandinavskog i japanskog dizajna nije novost. Kombinirajući spokojnu, skladnu eleganciju tradicionalnih japanskih interijera s jednostavnošću skandinavske estetike, ova kombinacija spaja dva različita pristupa za stvaranje kućnog prostora koji je moderan, svijetao, miran i mladenački. Japandi je posebno poznat po svom naglasku na prirodne materijale, gdje je posljednjih godina vrlo popularan i namještaj izrađen od materijala poput ratana. 

Soft beige cushion on Japandi solid pine day bed
End table or pedestal with shelves in solid pine
Soft sand seat cushion on Japandi style day bed in solid pine

S jasnim naglaskom na sklad i čiste, geometrijske linije, masivni bor u seriji SOLLERUP ističe se u svom punom sjaju kao utjelovljenje minimalističkog pristupa dizajnu po kojem je japandi poznat.

Ukrasite svoj dom neutralnim bojama

Bez obzira na to volite li prljavo zelenu, nježno plavu, prigušene nijanse sive ili neku drugu potpuno prigušenu boju, serija SOLLERUP - baš kao i namještaj i dekor u japanskom stilu - odličan je spoj za uređenje vašeg doma neutralnim bojama. Serija je idealna za one koji cijene bež interijer, što sljedeća slika savršeno dočarava. 

Dodaci u stilu japandi koji nadopunjuju seriju SOLLERUP 

Kako biste nadopunili jednostavnost i čiste linije serije SOLLERUP, razmislite o ukrašavanju svojeg doma komadima s naglaskom koji se besprijekorno stapaju s japandijevim naglaskom na neutralne boje i prirodne materijale. Stavke koje treba razmotriti uključuju dekorativnu rasvjetu, stoliće za kavu i pomoćne stoliće te općenito jednostavne ukrase. Za preporuke pogledajte proizvode u nastavku.. 

Saznajte više

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

U fokusu: serija LYNGVIG

U fokusu: serija LYNGVIG

Vodič: Kako odabrati idealan tepih

Vodič: Kako odabrati idealan tepih

Uljepšajte svoj dom namještajem od ratana

Uljepšajte svoj dom namještajem od ratana