Stolići za dnevni boravak

Stolići za kavu idealni su za predmete koje želite imati nadohvat ruke dok se opuštate na kauču. Stolić je i dekorativni komad namještaja koji dopunjuje kutak sa sofom. U JYSKu imamo širok asortiman stolića različitih boja, dizajna i veličina. Primjerice, možete odabrati između drveta kao klasičnog komada namještaja ili metalni stolić za kavu s pomalo industrijskim stilom. Neki stolići za kavu imaju dodatne police za novine i časopise ili kutije u koje možete uredno pospremiti daljinski upravljač, punjač i ostale sitnice koje često koristite. 

Mnogi od stolića mogu se postaviti i pokraj sofe ili uza zid. S pomoću manjeg stolića stvorite ugodan kutak u dnevnoj sobi u koji možete objesiti i nekoliko svjetiljki te ga dekorirati svijećama ili cvijećem

  Dnevni boravak - Stolići

  Stolić SHINE 40x40 siva/krom
  150,- kn/kom.
  329,- /kom.
  UŠTEDA 54%
  basic
  Samo u trgovini
  Stolić VEDDE 50x50 divlji hrast
  300,- kn/kom.
  449,- /kom.
  UŠTEDA 33%
  plus
  Samo u webshopu
  Stolić VEDDE 60x110 divlji hrast
  600,- kn/kom.
  899,- /kom.
  UŠTEDA 33%
  plus
  Stolić TROSTERUD 50x100 mramor
  400,- kn/kom.
  599,- /kom.
  UŠTEDA 33%
  basic
  Stolić GALTEN Ø75 bijela
  449,- kn/kom.
  plus
  Samo u trgovini
  Stolić KALVEHAVE Ø55 hrast
  450,- kn/kom.
  599,- /kom.
  UŠTEDA 25%
  basic
  Samo u webshopu
  Stolić KALVEHAVE Ø70 hrast
  500,- kn/kom.
  649,- /kom.
  UŠTEDA 23%
  basic
  Samo u webshopu
  Stolić HASLUND 60x120 hrast
  899,- kn/kom.
  plus
  Samo u trgovini
  Stolić PANDRUP 70x110 zlatna
  1099,- kn/kom.
  plus
  Samo u webshopu
  Stolić HINNERUP 75x120 crna
  1299,- kn/kom.
  gold
  Samo u webshopu

  STOLIĆI ZA DNEVNI BORAVAK S NEKOLIKO FUNKCIJA

  Moderan stolić je komad namještaja koji može imati više svrha. Manji stolić za kavu može se koristiti kao noćni ormarić u spavaćoj sobi ili kao stol za igru ​​u dječjoj sobi - mogućnosti je mnogo. Kada kupujete novi stolić, treba uzeti u obzir nekoliko stvari, poput mjesta na kojem se koristi, veličine, boje/materijali itd. Važno je uzeti u obzir vaše potrebe i njegovu namjenu.

  STOLIĆ KOJI SE UKLAPA U VAŠ INTERIJER

  Uređenje doma je stvar osobnog izbora i ovdje biste se trebali osjećati ugodno. Kauč i stolić mogu biti jednostavan način da dodavate notu šarenila vašem domu ili da "umirite" dojam. Odaberite šareni stol u zelenoj, plavoj, ružičastoj, zlatnoj boji ili boji cigle i istaknite stolić. Klasičan izbor za mnoge je stol u bijeloj, crnoj ili drvenoj boji. Ako ste malo hrabriji, onda je betonski stolić možda savršen izbor za vas. Bez obzira na to volite li moderni ili klasični dizajn, JYSK ima stolić za vas. U našem asortimanu pronaći ćete stoliće za kavu u mnogo različitih stilova i dizajna.