Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 €/3767,25 kuna ili više je besplatna!

Romantični savjeti za Valentinovo kod kuće

Romantični savjeti za Valentinovo kod kuće

Valentinovo ne mora nužno biti dan prepun čokolade ili ruža. Ako želite provesti vrijeme sa svojom boljom polovicom, možete to učiniti i na jednostavniji način.

Pretvorite svoj dom u toplice

Kupka je savršena metoda ako želite provesti vrijeme sa svojim partnerom, a ne želite potrošiti ogromne količine novca. Počastite se s luksuzom za koji ste inače pre zauzeti u svom svakodnevnom životu. Provedite vrijeme s partnerom ili partnericom u zajedničkoj kupki i izmasirajte si stopala - vaša bolja polovica će sigurno uživati u tome. Za dodatni hygge, postavite mirisno ulje i pretvorite prostoriju u ekskluzivne toplice.

Women in bathrobe in front of round mirror and tray with scented oil


Ako želite imati osjećaj kao da ste u pravim toplicama, kupite si ugodan ogrtač i par udobnih papuča.

Stvorite savršenu atmosferu uz pomoć kućnog kina

Kupite svojoj boljoj polovici njegov ili njen najdraži film i ušuškajte se ispod toplog jorgana. Naravno, uz vas neka budu i kokice. Ovo je jedno od najboljih rješenja ako želite proslaviti valentinovo, ali ne želite od tog dana napraviti nešto pretjerano veliko. Kako bi ova večer bila još posebnija, postavite zračni madrac u dnevnu sobu te se ušuškajte uz par jastuka i popluna.


Nikako nemojte zaboraviti grickalice – dobar film zahtjeva poprilično veliku količinu hrane. Pobrinite se da kupite najdraže slatkiše vašeg partnera ili partnerice i poslužite ih u prekrasnim zdjelama.

S večerom nikad ne možete pogriješiti

Naravno da je lijepo jesti u otmjenom restoranu, ali ostati kod kuće i napraviti prekrasnu večeru je još bolje. Na taj način pokazujete svom partneru da ste uložili i volju i energiju u tu posebnu večer. Ako niste osobito dobri u kuhanju, ne brinite! Samo prekrasno postavljen stol vam već donosi mnogo bodova u očima vašeg partnera.

Jug, drinking glasses, and vases all in coloured glass


Postavite vazu na stol (uz lijepo cvijeće) i uz nju posložite dekorativne tanjure i čaše – također ne zaboravite na romantične svijeće! Partner će vam zasigurno biti zahvalan.

Sretno Valentinovo!

 

Saznajte više

Boja godine 2023.

Istaknute lampe novog asortimana

Favoriti među tekstilima za dom

Stvorite savršeno okruženje za novogodišnju noć

Pronađite vama najbližu JYSK trgovinu

Za pomoć i savjete obratite se JYSK zaposlenicima, otkrijte naš široki asortiman proizvoda.