Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Akcija samo do nedjelje, 2. 10.: BESPLATNA dostava online narudžbi u vrijednosti od 1500 kn/199,08 € ili više!

Posuđe i dvije ruke koje prave znak srca

Romantični savjeti za Valentinovo kod kuće

Datum:

Kategorija: Dekoracija

Valentinovo ne mora nužno biti dan prepun čokolade ili ruža. Ako želite provesti vrijeme sa svojom boljom polovicom, možete to učiniti i na jednostavniji način.

Pretvorite svoj dom u toplice

Kupka je savršena metoda ako želite provesti vrijeme sa svojim partnerom, a ne želite potrošiti ogromne količine novca. Počastite se s luksuzom za koji ste inače pre zauzeti u svom svakodnevnom životu. Provedite vrijeme s partnerom ili partnericom u zajedničkoj kupki i izmasirajte si stopala - vaša bolja polovica će sigurno uživati u tome. Za dodatni hygge, postavite mirisno ulje i pretvorite prostoriju u ekskluzivne toplice.

Women in bathrobe in front of round mirror and tray with scented oil


Ako želite imati osjećaj kao da ste u pravim toplicama, kupite si ugodan ogrtač i par udobnih papuča.

Stvorite savršenu atmosferu uz pomoć kućnog kina

Kupite svojoj boljoj polovici njegov ili njen najdraži film i ušuškajte se ispod toplog jorgana. Naravno, uz vas neka budu i kokice. Ovo je jedno od najboljih rješenja ako želite proslaviti valentinovo, ali ne želite od tog dana napraviti nešto pretjerano veliko. Kako bi ova večer bila još posebnija, postavite zračni madrac u dnevnu sobu te se ušuškajte uz par jastuka i popluna.


Nikako nemojte zaboraviti grickalice – dobar film zahtjeva poprilično veliku količinu hrane. Pobrinite se da kupite najdraže slatkiše vašeg partnera ili partnerice i poslužite ih u prekrasnim zdjelama.

S večerom nikad ne možete pogriješiti

Naravno da je lijepo jesti u otmjenom restoranu, ali ostati kod kuće i napraviti prekrasnu večeru je još bolje. Na taj način pokazujete svom partneru da ste uložili i volju i energiju u tu posebnu večer. Ako niste osobito dobri u kuhanju, ne brinite! Samo prekrasno postavljen stol vam već donosi mnogo bodova u očima vašeg partnera.

Jug, drinking glasses, and vases all in coloured glass


Postavite vazu na stol (uz lijepo cvijeće) i uz nju posložite dekorativne tanjure i čaše – također ne zaboravite na romantične svijeće! Partner će vam zasigurno biti zahvalan.

Sretno Valentinovo!