MADRAC NA NAPUHAVANJE kao DODATNI PROSTOR ZA SPAVANJE

Zračni madrac stvarno je dobro rješenje kao dodatan ležaj. Madrac na napuhavanje lako se može pohraniti te izvući kada stignu gosti koji će kod vas noćiti. JYSK madraci na napuhavanje izrađeni su od vinila i imaju mekanu površinu od velura. Osim toga, sastoje se od najlonskih niti i zračnih džepova, koji stvaraju čvrstu površinu i dojam poput pravog kreveta. Birajte između jednostrukog ili dvostrukog zračnog madraca - bilo običnog na napuhavanje s ručnom pumpom ili samonapuhavajućeg s ugrađenom električnom pumpom.

Zračni jastuk može poslužiti i kao jastuk za sjedenje kad na njemu ne spavate. 

Zračni madraci - praktično rješenje

Zračni madraci su nezamjenjivi u mnogim situacijama. Bilo da idete na kampiranje ili festival, zračni madrac pruža izvrsno rješenje za spavanje. Također su izuzetno praktični kao udoban krevet za goste. Brzo se napuhavaju, lako se premještaju i mogu se spakirati nakon upotrebe kako ne bi zauzimali nepotrebno mjesto u vašem domu.

JYSK zračni madraci dolaze s pametnim priborom za popravak i vrećicom za pohranu, što dodatno produljuje vijek trajanja vašeg zračnog madraca.

Kada koristiti zračne madrace?

  • Kampiranje: Zračni madraci su popularni među kampistima jer pružaju udobnost i zaštitu od tvrdog tla.
  • Putovanja: Kad smještaj nije baš udoban, ovaj madrac spašava situaciju.
  • Odmaranje: Super je za opuštanje dok gledate filmove ili čitate.
  • Gostinjska soba: Ako imate prostor koji povremeno koristite kao gostinjsku sobu, zračni madrac može biti praktičan način da maksimizirate prostor kada nije potreban kao spavaći prostor.
  • Za klince: Zračni madraci su jako korisni za dječje spavanje tijekom putovanja ili boravka kod prijatelja ili rođaka.