Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Dva načina kako možete složiti lounge set TANE na terasi

Na 3 načina: multifunkcionalni lounge set TANE

Tražite savršen vanjski vrtni namještaj za vaše ljeto? S novim JYSKovim multifunkcionalnim lounge setom TANE dobivate tri različita namještaja u jednom.

Kompaktan dizajn čini TANE namještajem koji štedi prostor. Sakrijte podesiv stol ispod dvosjeda i stvorite udobnu ležaljku kombiniranjem kauča i dva taburea. Složte set u jedan paket kada ga ne koristite. Tako će zauzeti minimalno mjesta na vašem balkonu ili terasi. Sve u svemu, dobar komad namještaja koji štedi vaš prostor.

Uz TANE dobivate tri vrste vanjskog namještaja u jednom setu. Na taj način možete prilagoditi svoj balkon ili terasu za bilo koju prigodu.

1. ROŠTILJ S EKIPOM?

Koristite dva taburea kao dodatna mjesta za sjedenje i podesite noge stola na visinu koja vam odgovara. Podesive noge na stolu omogućuju da vrtni stol pretvorite u stol za objed.

Uživajte u toploj ljetnoj večeri s omiljenim obrokom i hladnim pićem, zavaljeni u meke i udobne jastuke.

2. TULUM NA OTVORENOM?

Kombinirajte TANE s četiri dodatne stolice da biste stvorili dodatna mjesta za sjedenje. Postavite stol na nisku visinu da biste stvorili modernu i živu atmosferu, nalik na onu u klubovima.


 TANE

Vjerojatno će svatko držati piće u ruci tako da stol možete koristiti za ukusne zalogaje, grickalice i neki ukras, primjerice male lampice i ukrasne biljke i mirodije.

3. IZLEŽAVANJE NA SUNCU UDVOJE?

Pretvorite TANE u raskošnu ležaljku stavljajući dva taburea u nastavku kauča. Kvalitetni jastuci s izdržljivom poliesterskom tkaninom čine idealno mjesto za sunčanje na balkonu ili terasi.

TANE
 

Čim zahladi, donesite dekice i uživajte u izležavanju na svježem zraku pod zvijezdama. 

NAJBOLJI KOMAD NAMJEŠTAJA ZA BALKON ILI TERASU

Višenamjenski dizajn vrtnog seta TANE štedi prostor. Idealan je ako živite u stanu ili imate manju terasu.

Njegove dinamične kombinacije čine ga dobrim izborom ako nemate puno vanjskog prostora, jer vam daje mogućnost da svoj balkon ili terasu preoblikujete po prigodi, bez da kupujete tri različita seta namještaja ili sanjate o njima. Na ovaj način maksimalno koristite svoj balkon ili terasu - bez obzira na to kako želite provesti sunčan dan ili ljetnu večer.

TANE

Vrtni lounge set može se složiti u potpunosti, tako da ju je lako pohraniti i zauzima minimalno prostora kad se ne koristi. Stavite vodonepropusnu navlaku i ostavite set na balkonu ili terasi cijeloga ljeta - čak i u lošim vremenskim uvjetima.

Pročitajte više o tome kako urediti mali vanjski prostor poput balkona.

TANE je savršen vrtni namještaj za vaše ljeto. Kupite ga online s dostavom na željenu adresu ili u najbližem JYSKu.

Saznajte više

Kako odabrati savršenu vrtnu garnituru

Kako odabrati savršenu vrtnu garnituru

Trampolini: 7 stvari koje treba uzeti u obzir prije kupovine

Trampolini: 7 stvari koje treba uzeti u obzir prije kupovine

Vodič: Pronađite pravi suncobran za sebe

Vodič: Pronađite pravi suncobran za sebe

Vodič: Odaberite pravi sanduk za vrtne jastuke

Vodič: Odaberite pravi sanduk za vrtne jastuke