Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 €/3767,25 kuna ili više je besplatna! Moguća su kašnjenja isporuka do 10 radnih dana. Ispričavamo se i zahvaljujemo na razumijevanju

Kupaonske sitnice posložene na kolicima i ručnici na klupi

Mini-makeover kupaonice bez velikih ulaganja

Kupaonica se često previdi kad uređujemo ili dekoriramo naš dom. Ali razmislite o ovome: tamo provodite mnogo vremena i mnogo vaših gostiju posjetit će tu malu, ali bitnu prostoriju. Lijepa i praktična kupaonica može biti baš ono što vam je potrebno kako biste od jutra započeli nevjerojatan dan.

Ključ je u dobroj organizaciji

Ništa vas ne može poljuljati poput hrpe rublja koje čeka da se pospremi, ali uz pravu organizaciju, čak i zgužvana odjeća izgleda dobro... 

Ako nemate ormar ili police za vaše ručnike, možete ih smjestiti u lijepu košaru. Tako će postati dijelom uređenja prostora.


Koristite vertikalu

Većina nas bi mogla iskoristiti malo više prostora za pohranu u kupaonici. Ako iskoristite prednost okomitog prostora i upotrebljavate viseće košarice, lako ćete urediti svoju kupaonicu, a stvari koje svakodnevno koristite postaju dostupnije.
 

 


Lijepa i praktična kupaonica

U svakodnevici važno je da kupaonica bude funkcionalna. Uz pletene košare i drvene kutije, mnoge će naizgled obične stvari izgledati kao iz kakvog kataloga o interijeru, bilo da je riječ o ručnicima ili sušilu za kosu.
 


Dodajte biljke i mirisne svijeće i imat ćete kupaonicu koja je praktična i lijepa.

 

 

 

Saznajte više

Kako prati i održavati ručnike

Kako da vam bude toplo i nakon tuširanja

Božićni darovi koji će se svakodnevno koristiti

Ideje za božićne poklone za nju i njega

Pronađite vama najbližu JYSK trgovinu

Za pomoć i savjete obratite se JYSK zaposlenicima, otkrijte naš široki asortiman proizvoda.