Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dani spavanja: uštedite do 60%
 

Trenutno su moguća kašnjenja u isporuci online narudžbi. Izvrsna ponuda za vašu tvrtku


 

Pojedine vrste lounge setova

Lounge setovi za svačiji ukus

Kad večera završi, a vani je lijepa, topla večer, zašto da se družite u boravku ako biste se radije nastavili družiti na terasi odnosno balkonu? Razlog tomu može biti vaš stari, istrošeni i neudoban set namještaja koji može biti malo neprimjeren. Ako imate puno vanjskog prostora, nemojte dalje tražiti ideje i rješenja. Ove su sezone u modi veliki, luksuzni lounge setovi kao vrsta vanjskog namještaja - savršeni za one dulje večeri na otvorenom te opušteno vrijeme s prijateljima i obitelji.

Postoje različite vrste lounge setova koji sve dodaju ono nešto vašoj terasi ili balkonu. Možete birati između različitih materijala poput ratana, poliratana, drveta i metala, koji svi imaju svoje prednosti i nedostatke. A možete birati i između različitih vizualnih rješenja. Lounge set na balkonu ili terasi dodaje notu luksuza i postavlja određene zahtjeve ostatku vašeg interijera. Prije nego što kupite set, razmislite o tome što se uklapa na vašu terasu ili balkon te ne zaboravite na svoj osobni stil i izričaj te pogledajte naše primjere velikih lounge setova. Sigurno ćete pronaći novog favorita!
 

Lounge setovi od ratana i poliratana

Ratan je dostupan u prirodnoj i sintetičkoj inačici. Dolazi u različitim bojama i dodaje crtu prozračnosti vašem balkonu ili terasi. Pogledajte ova dva različita primjera u istom postavu. Razmislite o izboru boja i ukupnom vizualnom izrazu. Koji vam se više sviđa? 

 

 

 

 

 Velik je izbor lounge setova, a svaki ima poseban izgled i pruža vam vrhunsku udobnost.

 

 

 

 

 

 

 

 

Metal i drvo

Ako ste više za dizajnerski look, mogli biste se zaljubiti u LEVANGER. Izrađen je od aluminija te od dugotrajnog, umjetnog drva koje ne trebate održavati. Ima integriran bočni stolić i možete ga premjestiti da biste stvorili savršen dnevni boravak za vaš balkon ili terasu.

 

 

 

 

 


A možda biste uživali u ovim manjim i super laganim lounge stolicama koje podsjećaju na stil namještaja iz 1950-ih. Dodajte mali stolić, umjetnu janjeću kožu, fenjer i pijuckajte koktel u predvečerje - u svom filmu. :) 

 

 

 

 

 


A što kažete na destinaciju u Africi? Odmorite oči i pustite da vam blagi, topli povjetarac miluje kosu dok osluškujete kako se karavane približavaju iz daljine. Ova ljuljačka s tendom savršena je za takvo sanjarenje.

 

 

 

 

 

Uživajte maksimalno na balkonu ili terasi

Nakon što vaš balkon ili terasa prođu ovaj makeover i poželite podići noge u zrak, ne zaboravite dodati šećer na kraju: detalje koji zaista dodaju atmosferu vašem omiljenom vanjskom prostoru. Romantični fenjeri, rustikalni sagovi, moderne tegle za cvijeće, mekani jastuci i lagane dekice transformirat će vašu terasu u jedinstveno mjesto puno vašeg stila.

 

 

 

 

  

 

Saznajte više

Vodič za odabir idealnih vrtnih stolica

Vodič za odabir idealnih vrtnih stolica

Vodič za odabir savršenog vrtnog stola

Vodič za odabir savršenog vrtnog stola

Vodič za slaganje modularne garniture

Vodič za slaganje modularne garniture

Različiti materijali vrtnog namještaja - detaljan vodič

Različiti materijali vrtnog namještaja - detaljan vodič