Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

WEBSHOP AKCIJA DO 3. 10.: Dostava online narudžbi u vrijednosti od 200 €/1506,90 kuna ili više je besplatna!

 

Pojedine vrste lounge setova

Lounge setovi za svačiji ukus

Kad večera završi, a vani je lijepa, topla večer, zašto da se družite u boravku ako biste se radije nastavili družiti na terasi odnosno balkonu? Razlog tomu može biti vaš stari, istrošeni i neudoban set namještaja koji može biti malo neprimjeren. Ako imate puno vanjskog prostora, nemojte dalje tražiti ideje i rješenja. Ove su sezone u modi veliki, luksuzni lounge setovi kao vrsta vanjskog namještaja - savršeni za one dulje večeri na otvorenom te opušteno vrijeme s prijateljima i obitelji.

Postoje različite vrste lounge setova koji sve dodaju ono nešto vašoj terasi ili balkonu. Možete birati između različitih materijala poput ratana, poliratana, drveta i metala, koji svi imaju svoje prednosti i nedostatke. A možete birati i između različitih vizualnih rješenja. Lounge set na balkonu ili terasi dodaje notu luksuza i postavlja određene zahtjeve ostatku vašeg interijera. Prije nego što kupite set, razmislite o tome što se uklapa na vašu terasu ili balkon te ne zaboravite na svoj osobni stil i izričaj te pogledajte naše primjere velikih lounge setova. Sigurno ćete pronaći novog favorita!
 

Lounge setovi od ratana i poliratana

Ratan je dostupan u prirodnoj i sintetičkoj inačici. Dolazi u različitim bojama i dodaje crtu prozračnosti vašem balkonu ili terasi. Pogledajte ova dva različita primjera u istom postavu. Razmislite o izboru boja i ukupnom vizualnom izrazu. Koji vam se više sviđa? 

 

 

 

 

 Velik je izbor lounge setova, a svaki ima poseban izgled i pruža vam vrhunsku udobnost.

 

 

 

 

 

 

 

 

Metal i drvo

Ako ste više za dizajnerski look, mogli biste se zaljubiti u LEVANGER. Izrađen je od aluminija te od dugotrajnog, umjetnog drva koje ne trebate održavati. Ima integriran bočni stolić i možete ga premjestiti da biste stvorili savršen dnevni boravak za vaš balkon ili terasu.

 

 

 

 

 


A možda biste uživali u ovim manjim i super laganim lounge stolicama koje podsjećaju na stil namještaja iz 1950-ih. Dodajte mali stolić, umjetnu janjeću kožu, fenjer i pijuckajte koktel u predvečerje - u svom filmu. :) 

 

 

 

 

 


A što kažete na destinaciju u Africi? Odmorite oči i pustite da vam blagi, topli povjetarac miluje kosu dok osluškujete kako se karavane približavaju iz daljine. Ova ljuljačka s tendom savršena je za takvo sanjarenje.

 

 

 

 

 

Uživajte maksimalno na balkonu ili terasi

Nakon što vaš balkon ili terasa prođu ovaj makeover i poželite podići noge u zrak, ne zaboravite dodati šećer na kraju: detalje koji zaista dodaju atmosferu vašem omiljenom vanjskom prostoru. Romantični fenjeri, rustikalni sagovi, moderne tegle za cvijeće, mekani jastuci i lagane dekice transformirat će vašu terasu u jedinstveno mjesto puno vašeg stila.

 

 

 

 

  

 

Saznajte više

FSC® oznaka jamči namještaj iz održivih šuma

Evo kako urediti natkriveni vanjski prostor

Prednosti okruglih vrtnih stolova

Drveni vrtni setovi za vaše dvorište ili balkon