Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dani vrtnog namještaja: uštedite do 40%
 

Trenutno su moguća kašnjenja u isporuci online narudžbi. Izvrsna ponuda za vašu tvrtku

Trampolin na travi

Kako odabrati trampolin

Možda ste postavili sebi pitanje ''Na što da obratim pažnju prilikom kupovine trampolina?'' Postoji više faktora koje treba uzeti u obzir kada odlučujete koji je trampolin odgovarajući za vas i vašu obitelj. Ovaj popis reći će vam što sve trebate uzeti u obzir kada birate trampolin za dvorište. 

 1. Prva stavka jest veličina trampolina. Dostupni su u nekoliko različitih veličina, promjera između 250 i 426 centimetara. Razmislite o tome koliko ste prostora u dvorištu spremni odvojiti za trampolin prije nego što donesete konačnu odluku.
   
 2. Uzmite u obzir i gdje će trampolin stajati. Meka površina poput trave poželjna je -  nikad ne bi trebalo postavljati trampolin na tvrdu površinu poput betona. Rizik od povreda veći je ako osoba padne na čvrstu površinu.
   
 3. Nakon toga razmislite o tome tko će koristiti trampolin: želite li dječji trampolin ili veći, koji će svi moći koristiti? Ovo je bitno jer različiti trampolini mogu izdržati različite kilaže.
   
 4. Razmislite i o tome koliko će ljudi koristiti trampolin u isto vrijeme. Ako će dvije osobe često skakati na trampolinu zajedno, izaberite trampolin koji ima promjer barem 300 cm i može izdržati veću kilažu.
   
 5. Kad ste donijeli odluku o veličini i vrsti trampolina, pronađite trampolin koji je siguran. Odaberite onaj koji ima okvir napravljen od čvrstog materijala s glatkim zavarivanjem. Provjerite jesu li opruge na trampolinu osigurane pjenastom navlakom. 
   
 6. I na kraju, uzmite u obzir i sigurnosnu mrežu. Sigurnosna mreža obavija trampolin i sprječava da bilo tko padne s trampolina. Trampolin bez sigurnosne mreže može biti izuzetno opasan.
   

Djeca i odrasli mogu uživati u igrama na trampolinu godinama, tako da je kupovina kvalitetnog trampolina dobra ideja. Takav, kvalitetan trampolin može trajati i do 15 godina. Imajte na umu da djeca brzo rastu i/ili vjerojatno imaju društvo, tako da će trampolin koji može izdržati malu kilažu trajati samo par godina. Ne zaboravite da proizvođači ne preporučuju da više od jedne osobe koristi trampolin u isto vrijeme. 

Saznajte više

Vodič za odabir idealnih vrtnih stolica

Vodič za odabir idealnih vrtnih stolica

Različiti materijali vrtnog namještaja - detaljan vodič

Različiti materijali vrtnog namještaja - detaljan vodič

Lounge zona za opuštanje pored bazena

Lounge zona za opuštanje pored bazena

Pripreme za plažu: ručnik i-ili piknik-deka?

Pripreme za plažu: ručnik i-ili piknik-deka?