Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 €/3767,25 kuna ili više je besplatna!

Kako odabrati trampolin

Kako odabrati trampolin

Možda ste postavili sebi pitanje ''Na što da obratim pažnju prilikom kupovine trampolina?'' Postoji više faktora koje treba uzeti u obzir kada odlučujete koji je trampolin odgovarajući za vas i vašu obitelj. Ovaj popis reći će vam što sve trebate uzeti u obzir kada birate trampolin za dvorište. 

 1. Prva stavka jest veličina trampolina. Dostupni su u nekoliko različitih veličina, promjera između 250 i 426 centimetara. Razmislite o tome koliko ste prostora u dvorištu spremni odvojiti za trampolin prije nego što donesete konačnu odluku.
   
 2. Uzmite u obzir i gdje će trampolin stajati. Meka površina poput trave poželjna je -  nikad ne bi trebalo postavljati trampolin na tvrdu površinu poput betona. Rizik od povreda veći je ako osoba padne na čvrstu površinu.
   
 3. Nakon toga razmislite o tome tko će koristiti trampolin: želite li dječji trampolin ili veći, koji će svi moći koristiti? Ovo je bitno jer različiti trampolini mogu izdržati različite kilaže.
   
 4. Razmislite i o tome koliko će ljudi koristiti trampolin u isto vrijeme. Ako će dvije osobe često skakati na trampolinu zajedno, izaberite trampolin koji ima promjer barem 300 cm i može izdržati veću kilažu.
   
 5. Kad ste donijeli odluku o veličini i vrsti trampolina, pronađite trampolin koji je siguran. Odaberite onaj koji ima okvir napravljen od čvrstog materijala s glatkim zavarivanjem. Provjerite jesu li opruge na trampolinu osigurane pjenastom navlakom. 
   
 6. I na kraju, uzmite u obzir i sigurnosnu mrežu. Sigurnosna mreža obavija trampolin i sprječava da bilo tko padne s trampolina. Trampolin bez sigurnosne mreže može biti izuzetno opasan.
   

Djeca i odrasli mogu uživati u igrama na trampolinu godinama, tako da je kupovina kvalitetnog trampolina dobra ideja. Takav, kvalitetan trampolin može trajati i do 15 godina. Imajte na umu da djeca brzo rastu i/ili vjerojatno imaju društvo, tako da će trampolin koji može izdržati malu kilažu trajati samo par godina. Ne zaboravite da proizvođači ne preporučuju da više od jedne osobe koristi trampolin u isto vrijeme. 

 

Saznajte više

Ideje za rasvjetu: osvijetlite svoj vanjski prostor

Organizirajte savršenu zabavu na otvorenom

Kako napraviti vrtni namještaj od paleta

Ideje za vikend na otvorenom

Pronađite vama najbližu JYSK trgovinu

Za pomoć i savjete obratite se JYSK zaposlenicima, otkrijte naš široki asortiman proizvoda.