Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

AKCIJA: Do 21. 4. dostava online narudžbi u vrijednosti od 200 € ili više je BESPLATNA! 
 

 

Trenutno su moguća kašnjenja u isporuci online narudžbi.

Ideje za božićne poklone

Ideje za božićne poklone

Božić je skoro ovdje, a zajedno s njim mislimo o kupovini poklona. Svi znamo nekoga tko "ima sve" - možda vaša mama, djed ili čak poslovni partner. Sastavili smo popis ideja za poklone prema tri raspona cijena. Ovdje možete pronaći nešto za svoje najdraže ili one kojima samo želite pokazati da mislite na njih. 

Pokloni po razumnim cijenama

Što pokloniti voljenim osobama koje već imaju sve što im je potrebno? Dobra je ideja prisjetiti se dobrih vremena koje ste proveli zajedno i stvoriti personaliziran božićni poklon koji vas oboje na to podsjeća. Napravite kolaž fotografija i detalja poput ulaznica i karata koji vas podsjećaju na zajedničko putovanje, koncert na kojem ste skakali ili nešto drugo. Uokvirite ga i zamotajte - ili kombinirajte s policom na kojoj se slika može izložiti.

Također možete uzeti jedan ili dva lijepa jastuka za fotelju ili kauč. Izaberite ih u stilu za koje znate da će im se uklopiti. A ako još niste bili kod njih doma, odaberite nešto klasično i neutralno što će izgledati dobro u većini dnevnih soba.

Voli li ta osoba dekoracije za kupaonicu? Provjerite našu liniju za stvaranje wellness oaze. Na ovaj ćete način pokazati da ste primijetili koliko je toj osobi stalo do lijepog doma.
 

Ukrasni jastuci u božićnom ugođaju

 

 

 

 

 

Pokloni srednjeg cjenovnog razreda

 

Nekoliko lijepih, mekih ručnika obradovat će većinu ljudi. Ne možete imati previše ručnika u svojem domu, a većina si neće priuštiti nov, debeli ručnik - i zato je to savršen dar.

Ako ste spremni odvojiti malo više za raskošniji poklon osobama koje su vam važne, uzmite u obzir lijepo rasvjetno tijelo. Mnogi imaju tendenciju da podcjenjuju količinu rasvjete u svojem domu što dovede do toga da kvare oči primjerice kad čitaju. Elegantna lampa stvarno je lijep način da pokažete da vam je stalo jer je promišljen poklon, i pokazat će se korisnim u većini kućanstava. Da biste bili sigurni, posegnite za klasičnim izgledom. Uklopit će se u sve vrste dekora. 

FERDUS lamp pendant in bedroom

 

 

Impresivan poklon

U još jednoj kategoriji osoba na koju će malo tko pomisliti, a trebate je darivati, upravo ste vi. Stoga razmotrite ideju kojom ćete unaprijediti kvalitetu svog života, a da je istodobno i vaši najbliži osjete - uljepšajte si dom. U blagdansko doba puno se družimo s brojnom obitelji i nadoknađujemo propušteno vrijeme, a da biste i vi i vaši dragi ljudi mogli opušteno ćakulati nakon obilne gozbe, prebrojite koliko vaših starih, dotrajalih stolica treba zamijeniti novima.

Naša blagovaonska stolica JONSTRUP  bestseller je širom Europe, a mi smo protumačili da dizajnom odgovara većini te da je univerzalno primjenjiva. Stolica JONSTRUP izgleda sjajno i oko stola u blagovaonici kao i u uredu, tako da možete kupiti samo jednu ili više - ovisno o tome gdje ste je namijenili. 

 

 

Ogledalo ima i dekorativnu i funkcionalnu ulogu. U prostoriji stvara optičku iluziju i pojačava dojam prostranosti. Ogledalo može proširiti uzak hodnik ili povećati bilo koji prostor kojemu je potreban wow faktor. Aha da, i također služi da bacimo oko na frizuru.. :)

Ako zaista želite impresionirati osobu pažljivo odabranim poklonom, set jastuk plus poplun zasigurno će ostvariti vaš cilj. Ugodan, visokokvalitetan poplun i jastuk osigurat će najbolji san vašoj dragoj osobi.

Popluni i jastuci dolaze u različitim rasponima cijena, od niskih do visokih, tako da možete odabrati set koji odgovara vašem proračunu i potrebama osoba koje su vam drage. Uzmite u obzir ono što znate o njima i pogledajte naš vodič kroz poplune koji će vam šapnuti kako odabrati pravi.

Stolica JONSTRUP u izložbenom prostoru

Saznajte više

Unesite osjećaj proljeća u svoj dom uz novu Nordic Mood kolekciju

Unesite osjećaj proljeća u svoj dom uz novu Nordic Mood kolekciju

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom

Dodajte dašak prirodne topline svom blagovaonskom stolu

Dodajte dašak prirodne topline svom blagovaonskom stolu

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana